Så jävla svettigt


Upp och ner

Fan vilken jävla bergochdahlbana detta au pair livet är alltså. Idag kom en smäll av hemlängtan... Är säkert över imorgon men i just detta nu blir det ju jobbigt. Men så är livet! Måndag och ny vecka, dagarna rullar på och snart har jag Lollen här! LÄNGTAR!

Tjena söndag

Då var det söndag igen. Kan inte förstå att det var 2 veckor sedan vi åkte hem från Vegas. Helgen har i alle fall varit kanon och idag har jag varit så fruktansvärt trött. Jobbar aldrig söndagar men idag skulle värdföräldrarna iväg på något anniversary så fick jobba kväll. Höll på att somna på barnens golv när jag la dem.
 
Men helgen då! Fredag hängde jag och Johanna med några bekanta till henne inne i San Francisco. Blev en rätt tidig, men rolig kväll. Igår så mötte jag upp Sofie och Frida och vi fick spendera lite pengar innan vi mötte upp de andra i Dolores park. Fixade sedan till oss hemma hos Frida innan vi drog oss till hostelet där vi bokat rum. 6 tjejer i ett 2 bäddsrum funkade! Utgången var lyckad men har nog aldrig uppskattat min säng såhär mycket som jag gör i detta nu. Nu blire sööööömn. Puss

Shopping


Soon weekend

Julia gillar att skriva lappar till en, igår fick jag denna när jag famlade mig fram till badrummet i feberfrossa, typ. "Can you see?", haha. Idag har jag mått aningen bättre trots förkyldning men ingen feber i alle fall. La precis barnen och tänkte sjunga för Julia som hon bett mig göra innan. Började då sjunga på den "jag kan inte ens gå, utan din luft, i mina lungor (länk)". Efter ca 10 sekunder säger hon, "eller du, du kan humma istället", hahaha.
 
Imorgon är det i alle fall fredag och jag förstår inte vart veckan har tagit vägen. Denna vecka har bara sprungit förbi och har väl för det mesta spenderat den på starbucks. Bra så. Hörs imorgon! Puss

Sjuk

Random från facebook
Fy fan alltså. Har sovit i 4 h under dagen efter att både feber och allergi har dödat mig. Har troligtvis varit världens sämsta au pair idag. Somnade, vaknade och ropade "är allt okej?", somnade om. Så pågick det tills min värdmamma kom hem. Barnen har däremot varit väldigt snälla och suttit och läst och målat medan jag vilat.
 
Vaknade för ett tag sedan och gick ner och gjorde bananpannkakor och kolla lite tv innan jag gick upp och la mig här igen. Får hoppas det är bättre imorgon! Puss

Så jävla sjuk


Hundra

Igår var det hundra dagar sedan jag åkte till USA. Känns ganska mycket när man säger så! Sitter på starbucks (surprise) och köpte med mig lite brunch bestående av choklad och iskaffe. Bra så. Vaknade och mådde åt helvete rent ut sagt. Detta kan inte bara vara allergin alltså, tror jag har en sjukdom på G. Kände däremot att jag inte har tid med det så gick upp och nu försöker jag ignorera det så gott som det går.
 
Sitter här och nyser hela tiden så funderar på att dra mig strax då jag kanske inte är den fräschaste på caféet för tillfället... Annars fick jag precis reda på att Adam kommit in på Engelska skolan i Halmstad och börjar utan att känna någon, kan ju ha världens modigaste lillebror! Ha det gott HAJ!

Golden

Allergin dödar mig. Kan inte förklara hur mycket allergi jag har för tillfället. Medicinen jag köpte är värdelös.. Men det bästa är att jag vet att det kommer gå över om några veckor. Inte mycket att göra än att vänta ut det. 
 
Annars har jag precis fått i mig 3 skålar med Oats and honey flingor. Har ni smakat dem? K special och oats and honey. Kan inte sluta äta dem alltså. Så tips tips tips för er som vill få en slimmad midja nu innan sommaren! Hehe nu ska jag kolla Greys. Puss
 
 

Favorit hak

Hej TISDAG! Befinner mig på starbucks för lite skypedejts. Tog med mig lunch hit hemifrån i och med att varenda krona rök i helgen. Förstår inte er som lyckas spara pengar från lönen. Får lön på fredagar och på söndag när jag kollar kontot brukar jag ha ca 10-20 dollar, haha. Men i och med att jag hade missförstått hur många vi skulle bli igår på barbecuen och köpte mat för 3 familjer när det bara kom 2 kompisar till min värdmamma har vi leftovers för hela veckan så känns lugnt.
 
Kul med alla kommentarer förresten. Alltid lika uppskattat! Tänk i sommar alltså när jag har både Lollen och Malin här, kommer bli så grymt! Puss

Monday

Bild till dig Lolli!
 
Sådär ja, måndagen förbi vilket alltid är gött. Avslutade kvällen med barbecue här. Annars idag har jag varit hemma hos Johanna för lite solning och efter det åkte jag till Starbucks. Favoritplatsen! Slogs förövrigt av lite hemlängtan idag... Vet att det kommer gå över så bara att bita ihop :)
 
 
Annars då.... Ska sova nu och imorgon är det en dag närmre helg. Lever för helgerna! Puss

Good life

Alltså vilken jävla helg det blev! Drog hem till Lise igår då hon jobbade och passade 6 stycken tjejer. Fick för oss den briljanta idén att lära dem spela kubb. Tänk er att jag står där och försöker att få dem att lyssna när det andra laget ska kasta och berätta att "nu måste vi verkligen vara beredda så vi inte blir träffade", vad tror ni inte då händer om att inte Lise träffar mig rakt på smalbenet. Kunde inte sluta skratta. Efter detta fixade vi oss och mötte upp ett gäng tjejer för utgång. 
 
Idag drog vi oss till Dolores park i några timmar. Plötsligt kom det en kille som sålde chokladbollar och vi blev överlyckliga och började räkna pengar. Han la ner dem i en påse och berättade även att det gick bra att dela dem. Vi förstod ingenting förrän han berättade att dem innehöll marijuana... Tänk så hade vi suttit där och käkat dem, haha. Efter det blev det poolhäng hos Johanna! Snabb sammanfattning på en grym helg! Puss

Bra fredag

Vilken grym fredag det blev! Köpte lite glass efter skolan och sen drog vi oss hemåt för att åka vidare till baseballen. Direkt efter det blev det hem till Johanna där det vankades birthdayparty för hennes två killar hon tar hand om. Hängde där tills jag slutat jobba och då åkte vi vidare in till Walnut Creek för vinprovning.

 

Eftersom jag jobbar imorgon blev det en rätt tidig kväll. Nu ska jag sova hade jag tänkt! Puss


Friiiiday

Hänger på Starbucks idag igen, favoritplatsen! Råkade ta troligtvis det längsta sugröret jag någonsin sett för er som undrar. Veckan har varit bra och snart är det heeeeelg! Ska bli runt 26 grader i helgen så känns ju helt okej. Igår drog jag och Lise till reservatet och käkade sushi, Johanna kom förbi en stund också. Ni skulle sett mitt ansikte när vi kom hem. Min pollenallergi här är ju helt SJUK, plus att jag brände mig ordentligt i solen. Allt var helt rött, ögonen, kinderna, pannan, ja allt och kliade också. Ska se om jag kan hitta någon medicin idag för det.

 
Helgens planer är utgång imorgon. Ikväll jobbar jag vilket känns rätt lugnt. Sen håller vi på att kollar fallskärmshoppning, jag tror jag har önskat mig det i födelsedagspresent varje år sen jag var 14 typ. Blir någon helg framöver. Puss

Doggy

Idag har det varit en av dem stressigaste dagarna på länge. Förstår inte mig på mig själv ibland heller alltså... Kan ju vara världens tidsoptimist! Tänk er att vi efter mandarinen har ca 10 minuter på oss att fixa något att käka innan vi ska dra vidare till baseballen. Vad tror ni jag ställer mig och lagar? En soppa. Alltså.... haha. Vet inte vad jag tänkt med idag. Blev tillslut att jag slängde hela soppan och bredde lite mackor. 

 

Nu ska jag kolla lite serier! Puss


@Starbucks

Nej nu får jag försöka styra upp bloggen lite! Har varit en händelserik helg och mindre händelserik vecka. Ganska stora kontraster att vara hemma om man säger så. Idag har jag varit på en skola med danska Sofie för att kolla om det fanns några intressanta kurser. Hade en spanskakurs som började på fredag, vad tycker du Malin? Borde jag ta upp spanskan igen? Haha. För er som inte vet så var jag kanske inte den bästa i klassen om man säger så.

 
En gång när vi hade ett prov och jag inte förstod så försökte jag blunda och se boken framför mig, läraren skrek då över hela klassen att "LÄGG NER MOBILEN ANNI". Okej, aningen överdrivet men det var väl ungefär den nivån jag var på. 

Las Vegas


Tisdag

 


Home

Då var man hemma efter Las Vegas! Vilken jävla resa. Nu ska jag sova ikapp all missad sömn så blir det fler bilder någon annan dag. Puss

Dagens poolhäng


So far so good


Packning

Sådär ja, då börjar jag få koll på packningen också. Har slängt ner lite shorts och andra sommarkläder, ska nämligen bli över 30 grader! Förstår ni? 30 grader. Ser verkligen fram emot att bara ligga vid en pool och inte behöva tänka på speciellt mycket.

 

Planet lyfter vid ett imorgon så vi kommer ha tid till lite solning imorgon också, innan utgång. Sen går planet hem på söndag kväll. Vet inte riktigt hur bloggningen kommer se ut men annars hörs vi på söndag! Puss


Vegas imorgon

2 ego bilder på 2 dagar... Aj aj aj. Har inte mycket roliga bilder att bjuda på idag så får bli en som ligger och skräpar i photo booth. Har precis lagat kalkonköttbullar och biffar med fetaost, soltorkade tomater och spenat (favorit!)
 
Sitter nu och lyssnar på Alex o Sigges podcast och ska snart dra mig till en restaurang här i närheten. Kom ni ihåg den tjejen jag berättade om som jag träffade i mataffären och vi bytade nummer? Jag ska i alle fall träffa henne för en lunch. Ska bli ganska intressant, är lite nojig över att jag inte ska känna igen henne, haha. Men det fixar väl sig förhoppningsvis! Puss

City day

Godmorgon mina sköna! Idag är det nästan finare väder ute än igår så dagen ska spenderas inne i San Francisco hade jag tänkt! Jag måste lämna tillbaka ett par byxor som jag köpte (kan vara dem snyggaste jag sett, men får acceptera att dem var lite väl dyra nu innan Vegas....). Blir bara en snabbis där inne idag men kul att göra något!

Höres ikväll! Puss

Sunny day

Idag har det varit riktigt varmt ute, över 20 grader! Riktigt härligt och det verkar hålla i sig imorgon också. Annars hade varit en helt vanlig tisdag skulle jag nog säga. Inte mycket har hänt, kollat lite när Alex spelade baseballmatch.

 

Efter jobbet åkte jag hem till Lise och nu är jag helt slut. Är så trött på kvällarna här alltså. På morgonarna också för den delen, hehe. Imorgon är det onsdag och en dag närmre Vegas, woop! Puss


Plugg


Tisdag

Fick den här bilden skickad från min pappa häromdagen! Alltså ser ni min lillebror? Han har växt om farmor! Längtar ihjäl mig tills vi ses i Florida, 74 dagar kvar!
 
Förövrigt har jag precis lagt på efter ett skypesamtal med Malin, alltid lika roligt att få prata med henne. Nu käkar jag omelett och ska dra mig in till Walnut Creek hade jag tänkt mig. Puss

Monday

Lite bilder från dagen! Idag är det Johannas födelsedag så vi överraskade henne med en picknick i reservatet! Jag gjorde en pannkakstårta igår och sen köpte vi lite ost, kex, frukt osv. Blev väldigt lyckat. Kom precis hem från Cheesecake factory där vi varit ett gäng och firat henne. Men det riktiga firandet sker ju nästa helg i Vegas :)
 
Dagen har varit grym idag och allt har bara gått bra! Skönt med sånna dagar. Nu däckar jag vilken sekund som helst så vi hörs imorgon. Puss

Birthday girl


Shopping


Grattis mormor!


This weekend

Vilken bra helg det blev! I fredags hängde jag ju med Sofie på ett mysigt sushiställe, grym tjej och grym mat. Sen i lördags kände jag för att turista lite. Har ju ändå bott här i 3 månader så känner att det är dags att börja äta på lite andra ställen än cheesecake factory, fika på lite andra ställen än Starbucks osv. Haha nej så illa är det väl inte men drog mig i alle fall till North Beach (little Italy).

 

Det är som en liten stad i staden med massor utav mysiga caféer och restauranger som är Italienska. Bilderna är dock från chinatown. Hade med mig datorn så skypeade med mamma samtidigt som jag satt ner och åt glass på en uteservering. Kändes rätt gött måste jag säga. North Beach är nog hittills min favorit del utav San Francisco! Hängde kvar i stan tills kvällen då Johanna kom in efter hon slutat så satte vi oss ner på en restaurang. Sov sedan hos Johanna och denna dagen har gått åt till att planera inför Vegas och shoppa! Tack livet för denna helg :) Puss


New in


Kanelbullar


Friday

Bättre fredagshäng! Mötte upp Sofie i San Francisco och vi letade upp en sushirestaurang och delade på lite rullar. Tror jag har hittat min favorit nu, dragon roll. Har ju bara käkat sushi sen jag kom hit så är ju aningen nytt för mig. Men skulle kunna äta det till frukost, lunch och middag.

 

Nu sitter jag här i min säng och ska nog lägga mig snart. Precis innan jag tog barten in till stan så tog jag en dusch. Plötsligt knackade min värdmamma på dörren och sa att det rann vatten från taket. När jag gick ut var det som ett hav.... ÅNGEST. Inte mitt fel däremot utan var antagligen något fel. Däremot hade det kommit i väggarna också så dem skulle ta hit någon för att kolla på det. Som tur var värdföräldrarna väldigt lugna med det och har sagt sorry till mig ett x antal gånger så känns ändå okej! Nu ska jag kolla Schulman show, puss!


Packning

Kom hem från Johanna precis! Vi började packa åt henne inför Vegas som vi åker till nästa helg, gick fort. Nej men fy fan vad jag längtar. Behöver komma bort och få tänka på lite annat. Bara en vecka kvar nu.
 
Idag köpte vi lite ingredienser till kanelbullar som jag tänkte att vi kunde baka imorgon. Har googlat på lite saker att göra här i närheten då barnen har sprinbreak som sagt, men finns inte sådär överdrivet mycket kul. Så imorgon blir det lite bak och sen tar vi helg. Bra så. Puss

Onsdag

Barnen har springbreak just nu så jobbar hela dagarna i princip. Så idag tog jag och Julia och käkade lunchen utomhus i solen. Hon har något för bugs så vill alltid leta upp olika skalbaggar och samla på dem. Så idag höll vi på med det i 1, 5 h. Berättade för henne att jag inte ville hålla dem för var aningen rädd för dem, då svara hon "Det är okej, det var jag också när jag var liten", haha.
 
När jag slutat kände jag att jag var tvungen att komma iväg lite så åkte in till Walnut Creek med datorn och satte mig inne på Barnes & Nobels. Så här har jag hamnat och väntar på att bion ska börja. Yes, ska gå ensam, haha! Alla var upptagna men har haft en värdelös dag idag så jag orkade inte vara kvar i huset så var tvungen att göra något. Puss

Idag är det ingen vanlig dag..

Har har ni en hel drös bilder på mig och 20-åringen. Stort grattis på din dag och tack för du alltid finns det i alla lägen! Miss u! PUSS

Måndag i Tahoe

Såhär har det sett ut idag! Hade en väldigt bra sista dag i backarna. Hade glömt hur roligt det var att åka skidor. Men dessa dagarna har varit nog och det ska bli gött att komma tillbaka till Lafayette igen. Snart är det Vegas också vilket ska bli GRYMT! Kollade vädret och ska bli upp till 34 grader.

 

Avslutade dagen med att äta godis ur barnens påskkorgar, hehe. Försökte äta lite ur varje för att dem inte ska märka något, återstår att se imorgon... Puss


Magsjuka

När jag och Alex spelade basket häromdagen. (För er som inte såg det, haha)

 

Jahopp då var magsjukan igång här. Alex spydde precis och jag ligger nu och inbillar mig att jag har ont i magen. Hoppas verkligen inte någon mer får det men brukar vara svårt att undvika när man är så tätt på varandra hela tiden. Letade efter vitpeppar bland kryddorna men hittade ingen..

 

Avslutade dagen med lite danceparty och yoga där nere innan det var dags för sängen. Imorgon blir det ännu en dag i backen! Puss


Söndag i Tahoe

Jag är så otroligt trött. Om jag hade varit på skidsemester med min familj hade jag bara lagt mig i sängen och inte rört mig ur fläcken mer idag. Men om jag hade gjort det här hade jag bara fått dåligt samvete av att ligga på rummet hela tiden utan att hjälpa till med något. 

 
Dagen började vid 7 när barnen letade påskägg. Eller först så fick dem en stor korg med godis, och efter det letade dem efter småägg i hela huset. Lite kul att kolla på! Sen drog vi oss ut i backen där vi hängt hela dagen. Väldigt bra dag och vädret har varit på vår sida! 

RSS 2.0