Hejdå Florida

 

Ligger här på golvet (laddar mobilen och sladden är så kort) och borde ju sova egentligen. Planet går om 3 h och vi ska köra till flygplatsen om drygt en timme. Så bestämde mig för att vara vaken tills vi åker istället. Får sova på planet :)

Avslutade resan med middag på en jättemysig restaurang precis vid vattnet. Såg delfiner hoppa och efter maten gick vi ut på piren. Det var väldigt många fiskare längst ut på piren och plötsligt fick en man napp och började dra upp. Då var det en haj han fick upp! Det var en ganska liten en, kanske 80 cm, men häftigt att se. Nu var den här semstern slut och det har varit en underbar vecka! Puss

 


Miami

Är helt slut! Kom hem från Miami för en liten stund sedan och har haft en grym dag. Får berätta mer imorgon eller när jag kommer tillbaka till Lafayette för nu är det filmkväll med Adam som gäller :) Puss

Semester

Hade gjort vad som helst för att stoppa tiden just nu. Det som får mig att känna att det ska bli okej att komma tillbaka är att Malin och Lollen är där. Idag har vi hängt vid poolen och sen hem och käka hamburgare. Nu började det precis åska så vi planerar att åka in och shoppa lite. Standard! 

 

Imorgon så ska vi åka till Miami. Det ligger ca 2 h härifrån så blir en tripp över dagen dit. Systemen följer med så räkna med bilder. Vad mer kan jag berätta.... Överväger att låta mamma eller Varpu klippa mitt hår. Vet inte vad som har hänt med det här i Florida! Måste ha något med luftfuktigheten att göra för det är som en lejonman. Långt, torrt och enormt!


Update

Hejhej babes. Här sitter jag, precis hemkommen från poolen och käkar godis. Tror ni har förståelse varför inte bloggen uppdateras lika flitigt som vanligt. Under sommaren blir det förresten inte så mycket bloggning. Jobbar ju hela dagarna och på kvällarna gör jag annat! Men i höst blir det väl mer :)
 
I alle fall! Flygresan till Florida gick väldigt bra. En timme försenat men det gjorde inte så mycket. Hamnade jämte en man som luktade så mycket svett så jag aldrig har känt något liknande. När jag började vänja mig vid lukten valde han att ta av sin tröja och då kom det ytterligare en våg av svettlukt. Trodde jag helt ärligt skulle spy. Men fram kom jag och när Adam kom springandes mot mig kunde jag inte låta bli att gråta. Jag gråter vanligtvis inte alls när jag säger hejdå eller hej men kunde inte låta bli. 
 
Om dagarna blir det stranden eller poolen på förmiddagen, sen på eftermiddagen brukar vi shoppa. Det vi är bäst på! Nu ska jag hänga med Adam. Och förresten, har aldrig med mig mobilen någonstans så svarar jag inte så vet ni varför :) Puss

Florida so far


Tack livet


HÄJ

Första flyget gjort! Har två mellanlandningar varav den första är i Denver där jag befinner mig nu. Gick väldigt smidig så hoppas dem andra två också gör det. Har fördrivit tiden genom att lyssna på Alex & Sigges podcasts. Jag undrar vad folk tänker om mig när jag plötsligt brister ut i ett hysteriskt GAPflabb. Kan inte hålla mig!

 

Skypeade precis en snabbis med Malin som satt i taxin påväg till Leffes, haha. Världens roligaste kvällar har jag haft där på midsommardagen. Förra året ramlade jag däremot stenhårt i en stentrappa där så har fortfarande ett ärr mitt på smalbenet. Gick runt med ett stort, blått plåster. VI SES I FLORIDA (eller Houston där nästa stopp är!) Puss


Midsommar

Såhär såg det ut förra året på när jag firade midsommar. Alltså ÄLSKAR denna högtid. Detta året blir det däremot aningen annorlunda än hur det brukar se ut. Ska upp 05 på lördagmorgonen så blir rätt lugnt för min del.
 
Annars då? Hängt inne i San Fran två kvällar i rad vilket varit jättekul! Först med Lise och sedan Frida. Har försökt packa allt idag också inför Florida så jag har det klart. Känns så himla overkligt att jag åker i övermorgon. ÖVERPEPP! 

Så snart


Powerwalk


Bättre söndag

Vilken grym dag det blev. Började med en pw på reservatet med Elin och Lovisa, blev sedan en brunch. Efter det drog jag på au pair möte för att kolla baseball! Riktigt häftig stämning och kul att hitta på. Blev sedan barbecue med Elin och Lollen följt av lite bad i jacuzzin.

 

Imorgon drar en ny vecka igång och jag vill bara att denna ska gå snabbt som fan så jag får träffa mamma och Adam. Dem sitter på flyget nu påväg mot Florida, hoppas att allt går bra för dem! Puss


5 månader

I 5 månader har jag varit här nu! Känns..... så konstigt. Jag tror inte att ajg kommer förstå att jag gjort denna resa förrän jag kommer hem alltså. Känns som jag lever i en bubbla och tiden går och jag förstår ingenting. Typ. Tänk att jag varit här halva tiden snart?
 

En vecka kvar

HEJ! Dags att tvätta spegeln? Hehe. Hoppas ni mår bra och att ni njuter av helg. Igår vaknade jag av att Julia kom in och satte en lapp på min dörr där det stod "do not get out, happy au pair day". Så jag log kvar tills dem kom och sa att jag kunde gå ner. Då hade dem fixat bananpannkakor och yoghurt med bär i. Alltså så himla fina! Sen bjöd Alex (ja, han bjöd!) mig på bio. Såg Ironman 3 och jag som vanligtvis inte gillar actionfilmer var helt fast. På kvällen blev det Walnut Creek med Sanna, Lovisa och Elin för mat och bio!

 

Idag är det LÖRDAG och det är en vecka kvar tills jag får krama min mamma och lillebror <3


Kvällsshoppar


Reservatet

Tog den här bilden efter löprundan på reservatet. Alltså ÄLSKAR det stället. Idag har varit en bra dag och imorgon är det bara 9 dagar kvar tills jag åker till Florida. 
 
Hoppas att alla har en bra torsdag, själv ligger jag nog och sover just nu. Puss puss
 

Glader

Går och lägger mig överlycklig idag. Har ÄNTLIGEN tagit tag i mina credits och har ni signat upp mig på en fotbollskurs i höst på Diablo Valley College. Ska bli så himla roligt och även fast det kostade en del så kände jag att det är värt det. Hur kul är det inte att ha spelat fotboll på college? 2 gånger i veckan under hela hösten kommer det att bli. Jag hoppas bara jag gjort allt rätt nu men tänkte ringa dem någon dag i veckan för att se för säkerhetsskull.

 

Annars kom jag hem för någon timme sedan från San Francisco. Är så himla gött när jag slutar tidigare nu när dem har sommarlov för då hinner man göra lite mer saker på kvällarna. Åt en av dem godaste hamburgarna jag någonsin käkat. Hörs imorgon! Puss


Lemonade stand


Denna helgen

Bloggen har visst glömts bort lite, men blir lätt så när man inte har mycket tid vid datorn. Har varit ledig hela helgen så i fredags efter jobbet (blev lite poolhäng och sen lemonade stand- dem har ju sommarlov nu), åkte vi in till Walnut Creek och vi blev 14 pers som käkade på Cheesecake Factory. 


Sen i lördags åkte jag, Johanna och Lollen in till San Francisco för att strosa. Dem spontanköpte varsin väska inne i Michael Kors. Dog vad snygga. Har spanat in en jag vill ha men den fanns inte i svart så skippade det för denna gången. Sen började Lollen och Johanna jobba så dem drog sig tillbaka och jag mötte upp en tjej som heter Linnéa för att hyra cyklar och cykla till Golden Gate Park. Var någon festival där, så vi köpte lite mat och strosade runt innan vi cyklade tillbaka.

 

Jag åkte tillbaka till Lafayette för middag med Lollen på Choaw (favoritstället här) och sov sedan hos henne! Vaknade rätt tidigt idag och lämnade av Johanna på flygplatsen som flyger hem över sommaren, sad but true. Däremot kommer hon i augusti igen! Nu ska jag sooooova, puss.


Shopping


Baseball


Lever

Jag lever och frodas, råkade göra en mega beställning idag på Panera bread. Men det var gott! Har lite brådis så hinner inte berätta mycket mer. Har idag varit inne i Walnut Creek med Lise, Lovisa, Johanna och Sanna! Nu ska jag hämta barnen, imorgon har dem sista dagen i skolan. Puss

BBQ

Idag fick det bli grillat här hemma! Blev baby back ribs, korv, majskolvar och lite grönsaker. Men det var inte det jag tänkte berätta utan mer säga att Lovisa nu är här! Åkte igår till flygplatsen för att möta henne och väntade, väntade, väntade.. Hann bli glad, orolig, nervös, glad, nervös, glad osv innan hon kom. Känns overkligt att ha henne här!

 

Nu ska jag sova och imorgon har jag inte många planer. Alltså fattar ni att hon är här??!?!??! Och ska stanna hela sommaren?? Dör lyckodöden! PUSS


Lycka


Mot flygplatsen


One year ago


Första juni

Då var det juni då! Maj månad gick ändå rätt fort, även fast jag inte hade något speciellt att se fram emot, som en resa eller liknande. Höjdpunkten på månaden blev ju lätt poolpartyt där jag fick träffa Emma, och fallskärmshoppningen!

 

Annars har denna lördag varit bra! Kollade Alex baseballmatch imorse och under dagen åkte jag in till Walnut Creek en snabbis. Tänkte köpa lite sommarkläder men blev ett par jeans..... Vet däremot inte om jag ska behålla dem. Efter det hade Julia sin Lejonkungen föreställning, och sen avslutade vi dagen med att käka ute. Imorgon är dagen jag har längtat på en evighet här. Jag ska möta upp Lollen på flygplatsen!!! Fattar ni? Min Lolli kommer hit, WIHO!


Lördagsunnar


Friiiiday

Vad hände med denna vecka? Bara flög förbi! Och i övermorgon står jag där på SFO för att möta upp Lovisa, sjukt exalterad är jag. Idag åkte jag och Johanna in till Walnut Creek för att gå på en italiensk restaurang. Väldigt mysig kväll och det ska bli tråkigt att hon åker hem om 9 dagar..

 

Imorgon är det lördag och dagens planer är nog mest häng med värdfamiljen. Alex har en viktig baseballmatch och Julia har ett framträdande. Blir nog bra! Puss


RSS 2.0