Longing

Idag längtar jag extra mycket tills jag åker. Vet inte varför, men ibland gör jag bara det. Plöjer för övrigt varenda au pair blogg jag kommer över för tillfället och försöker även hitta någon svensk som reser samma dag som mig från samma destination. Hade varit ganska skönt att ha någon att stilla nerverna med på den långa flygresan.
 
Finns en grupp på facebook för alla som ska vara på training school i New York samtidigt men det har inte gått med någon svensk än. Får väl vänta och se, är ju ändå 44 dagar kvar!

Eight weeks to go

Idag är det åtta veckor tills jag åker. Åtta veckor, förstår ni? Det gör jag inte jag. Antar att dem flesta som läser bloggen känner mig. Men tänkte att det var på tiden att ni som inte gör det fick lära känna mig lite mer så here we go! Jag heter Anni och kommer från Halmstad där jag bott under hela min uppväxt. Har spelat fotboll sen jag var 10 och gick även en fotbollslinje på gymnasiet. Tog studenten detta året och har sen dess jobbat på dagarna på ett café och nätterna på en nattklubb. När jag inte jobbar umgås jag med mina fantastiska vänner eller med min familj.
 
Ja, det var väl det lite basic. Om ni vill ha lite inside information kan jag berätta att jag är rädd för katter, kan besitta Sveriges sämsta lokalsinne, är en extrem nattuggla och älskar fläskpannkaka! Det var det! Nu kör vi :)

Packning?


Alltså det här med packningen? Har redan börjat fundera på hur jag ska få ihop det. Vet ju hur jag funkar när det kommer till det. Exempelvis när jag och mina vänner skulle till Göteborg över en helg och jag tog med mig minst dubbelt så stor väska och ändå var jag den som lånade kläder.
 
Pratade men min kompis som är au pair för tillfället och hon sa att man skulle lägga fram allt man ville ha med, ta bort hälften, och sen hälften igen! 

Skype

Första skypesamtalet med barnen är nu gjort och det gick bra! HUR söt är inte tjejen då som skrev detta? Däremot hade vi precis börjat prata så tror det mest var smilisarna hon gillade att göra, haha. Om tjejen jag pratat med på facebook har räknat rätt är det 59 dagar kvar nu. Countdown!

RSS 2.0