Favorit stund

Här har ni min favoritstund på hela morgonen. Allt är fixat med barnen, jag har varit ute och gått, och ska precis äta kanel med lite fil, typ... Fantastiskt är det. Speciellt på torsdagarna för då öppnar jag även veckans brev. Innan jag åkte fick jag 52 brev av Agneta, en för varje vecka som jag är här. Bästa starten på morgonen!

 

Annars är dagens planer ut på en springtur, är strålande sol här idag! Puss


Happy birthday!

Idag fyller min mamma år! Stort grattis på din dag och tack för all daglig stöttning och peppning. Vi hörs ikväll på skype, love you 

Jacuzzi

Gud jag är helt slut! Kom precis innanför dörren från ett träningsställe Johanna tog med mig på. Dem hade även bastu och jacuzzi där så avslutade dagen i jacuzzin, perfekt avslut på en bra dag. Imorgon är det torsdag och det börjar närma sig helg. Däremot jobbar jag lördagkväll så det lär nog inte hända så mycket i helgen men bara känslan av helg är alltid skönt.

 

På bilden ser ni Julia och min värdpappa. Dem har något som heter science project. Barnen gör något form av expriment och idag redovisade dem det. Julias expriment gick ut på att se om det blev någon skillnad när man bakade bananbröd med bakpulver, och utan! Nu ska jag sova, puss!


Lunch

Alltså frågan är om jag ska ställa upp i Sveriges mästerkock med denna rätt alltså. Detta var något av det godaste jag ätit. För er som vill veta är det biffar med soltorkade tomater, fetaost och bladspenat. Här äter dem knappt någon potatis så blev keso till istället!

 

Förra veckan la jag rätt mycket pengar på att köpa mat ute (eller köpa sushi rättare sagt). Tycker det är viktigt att unna mig under tiden men ska även försöka laga lite mer lunch här hemma. Har däremot spanat in ett ställe med indisk mat som har lunchbuffé, tänkte testa det på fredag! Puss


Here comes the sun

Jaha då var denna tisdag över! Trots att vi flänger överallt på tisdagar så går faktiskt ofta dagen rätt fort. Julia somnade rätt fort också. Varje kväll när jag lägger henne så berättar jag en historia från mitt liv. Nu för tiden börjar det bli lite svårt att komma på nya historier som hänt i mitt liv. Igår när hon ville att jag skulle berätta en men jag inte kom på så försökte jag prata om annat för att ge mig betänketid, men hon bara "Anni come oooon, I wanna hear a story from your life".... Har till och med gått så långt så jag berättat om mitt projektarbete där vi hjälpte hemlösa, haha. Däremot verkade hon tycka det var väldigt intressant. Men om ni har några tips TELL ME!
 
Har förresten helt glömt bort vad som hände mig häromdagen! Kom och tänka på det när jag läste på Emmas blogg när hon blivit stoppad av polisen. Alltså jag trodde jag skulle få en ♥-infarkt häromdagen när jag körde. Plötsligt kör det upp en polis jämte mig och så ser jag bara hur han skakar på handen och gör någon rörelse. Tror mitt hjärta stod still där. Men sedan så hade jag bara glömt sätta på lyserna... Nu är det läggdags! Puss

Bränna

Försöker komma upp till denna bränna som jag hade efter Mallis. Hade ju inte suttit helt fel att slippa gå runt och känna sig som ett spöke. Så därför har jag börjat slå ihop lunchen med solning, perfekt att sitta ute på altanen och käka/sola. 
 
Nu ska jag fixa lite snacks och sedan hämta barnen på skolan! Full rulle på tisdagar, puss.

Denna trötthet

Alltså jag vet inte vad det har varit med mig idag. Har varit så himla trött hela dagen. Även fast jag gick och la mig i hyffsad tid igår! Tagit varje tillfälle i akt att ta en powernap. Som när barnen var på mandarin, väntade utanför i bilen och hissade ner sätet och satte alarmet. Ge mig LA och semester!
 
Gjorde första ordentliga löprundan sen jag kom hit idag, så kan vara det som gjort mig ovanligt trött. Så därför ska jag nu göra det jag längtat efter hela dagen, sooooova! Puss

Oscarsgalan

Ligger här i min säng och ser på Oscarsgalan! Jennifer Lawrence fick precis pris och ramlade i trappan påväg upp... Stackare. Alla är i alle fall fantastiskt vackra och det är mysigt att ligga här i min säng och läsa lite bloggar, kolla facebook samtidigt som det är på i bakgrunden.
 
På tal om tv så var det första gången idag som jag kollar på den i mitt rum? Ingen aning om varför jag inte satt på den innan. Lär gå många bra serier och filmer. 

Shopping

Fick med mig lite saker igår från Victoria's Secret! Så himla sköna plagg och har redan invigt dem. Ibland kan det faktiskt vara värt att lägga dem där extra kronerna (dollarna..) när materialet är så skönt!


Los Angeles

Berättade ju igår att jag bokat resa till LA! Åker den 10-13 mars för att hälsa på Emma. Så det är inte nästa helg men helgen efter det, så det är inte speciellt långt kvar! Ska bli så himla roligt att upptäcka en ny stad samtidigt som jag får träffa henne. Gud vad jag längtar!
 
Travel is the only thing you can buy, that makes you richer.

Cykeltur till Sausalito

Här har ni en del drös bilder från gårdagen som troligtvis var en av dem bästa dagarna sen jag kom hit!

Happiness

Den här dagen har varit riktigt grym! Har massor med bilder att visa er men jag har ingen ork till att lägga in dem i datorn ikväll. Så det får bli imorgon. Vi lyckades i alle fall cykla till Sausalito och träningsvärken imorgon kommer inte att vara nådig. Upp, ner, upp, ner överallt och lite motvind på det!

 

Kom hem för ett tag sedan och har även hunnit att boka en resa till LA såhär på nattkvisten, ja, vi tar allt imorgon helt enkelt! Puss


Picknick

 
Godmorgon LÖRDAG! Idag ska jag som sagt in till San Francisco med Sofie och Frida. Har sett fram emot den här dagen! Var precis på Safeway (stor mataffär) för att handla lite saker att ha med. Fick med mig lite frukt, kakor och en sallad. När jag gick ut ur affären kom det plötsligt en liten valp springandes mot mig. Den hade koppel på sig men ingen ägare var i närheten. Så jag tog upp kopplet och sen stod jag där på parkeringen och höll i hunden.
 
 
Var aningen stressad också men kunde inte låta bli att flina åt situationen, "jaha, nu då?"... Varför händer sånt när man är stressad? Stod där i någon minut (som kändes som en evighet), innan ägaren kom. Han hade inte ens märkt att hunden var borta, haha. Nej, nu ska jag fixa mig! Puss

Lunchdejt

Slog ihop lunchen med en skypedejt med Tilden! Blev sushi idag också. Hade tänkt att hoppa det men sen var det så fint väder så passade på att ta med mig en filt och lägga mig i en park, riktigt gött! Måste berätta en rolig sak som hände när jag var och köpte sushin (och tog en kaka...). Stod i kön och så började jag prata med en tjej som stod bakom mig, så började vi prata om att jag kom från Sverige och inte hade varit här så länge. Så frågade hon om jag ville ha hennes nummer så kunde hon visa mig runt här! Only in America.

 

Nu ska jag hämta barnen, PUSS!


Huge


Making plans

Ser verkligen fram emot denna helgen som kommer! På lördag ska nämligen jag, Sofie och Frida hyra cyklar och cykla över Golden gate bridge och vidare till Sausalito. Emma berättade att dem hade gjort det och det verkade mysigt så det är lördagens planer! Verkar vara en riktigt mysig hamnstad och jag håller tummarna för att vädret ska vara på vår sida.
 
Ska i varje fall bli kul att träffa mina girls igen! Amanda den lyckosten är på Hawaii.. Puss

Tennis

Idag har vi lirat tennis! Alex har träning så då brukar jag och Julia passa på att hänga på banorna jämte. Dock blir det inte så mycket spel utan mer att leta efter skalbaggar.. Kan idag berätta att vi räddade livet på en mal. Började med att jag råkade sätta mig på malen, men sen återupplivade vi den, haha.

 

Sen har jag även upptäckt något av det bästa jag upptäckt tror jag. Livsfarligt gott. Inne i den affären (big baouta mataffär) där jag köper sushi har dem provexemplar på kakor. En stor bunke med nybakta kakor som är helt varma. Där får man ta en och smaka om man vill! Idag gick jag rundor i affären och låtsades sedan se förvånad ut varje gång jag gick förbi där för att ta en ny kaka. Ska gå dit varje dag, fantastiskt gott! Nu ska jag skypea med Malin! Puss


Magdans och sushi

Det är vad min dag bland annat har bestått av! Herregud det här med sushi? Att jag helt missat det innan? Är ju något av det godaste jag ätit. Dagens lunch imorgon är redan bestämd kan jag tala om. Satte mig ute i solen och käkade, gäller att passa på för imorgon ska det bli molnigt..
 
Sen har jag även hunnit med magdans idag. Det var väldigt flummigt och jag känner mig verkligen stelopererad när jag går på något sånt. Nu ska jag lägga mig hade jag tänkt, torsdag imorgon och snart är det helg!

Right now

Har landat här i sängen med en tidning en stund. Kan vara skönt att ibland bara ligga och slappa! Vid lunch hade jag tänkt testa på sushi stället som finns här i närheten. Har aldrig riktigt ätit sushi förrän jag kom hit och testade några gånger, var ju riktigt gott! Så det är mina planer för dagen, haha. Det är verkligen vad jag fokuserar mina dagar runt, vad/vart/när jag ska äta lunch... 
 
Ikväll har jag även mitt första au pair möte med alla andra au pairer i mitt område. Vi ska tydligen testa på magdans. Lär bli intressant! Puss

Godmorgon

Godmorgon på er där hemma! Jag har precis lyssnat klart på Michaela Fornis och Dashas podcast (länk) och ska nu gå och lägga mig. Var så himla trött imorse och har varit trött dem senaste timmarna, men ändå är det rätt skönt att ligga här och läsa igenom bloggar eller kolla facebook. Skönt att få tankarna på lite annat.
 
Imorgon är det redan onsdag och snart heeeelg! 

VS

Idag åkte jag in till Walnut Creek för lite små ärenden. Flera där hemma fyller nämligen år så hade lite smått att fixa. Sen fick jag även med mig tröjan ovan, perfekt att ha på dagarna när jag ändå inte orkar klä mig i något speciellt. Kom på mig själv ha min matchande mjukisdress när jag var och handlade, kände mig som en äkta amerikanare, haha.
 
Nu ska jag hämta barnen i skolan, vi brukar stanna där och äta snacks men idag regnar det så får bli här hemma istället! Puss

President's day

Random från min instagram (och en från Emma), Annilsson heter jag där!
 
Idag har barnen varit lediga från skolan på grund av President's day! Så har därför kört runt till lite playdates och tennis osv. Helt vanlig dag helt enkelt. Däremot har det varit riktigt molningt och kallt, imorgon ska det regna, inte efterlängtat!
 
Nu ska jag hem till Johanna, hon bor ca 5 minuter härifrån vilket är väldigt skönt. Ni ska se hennes hus också, ett av dem finaste jag sett! Vi hörs senare mina fina! Puss
 

Halmstad besök

Idag tog jag barten in till San Francisco för att möta upp min fina vän hemifrån! Emma är au pair i Los Angeles och hade gjort en roadtrip hit över helgen med sina vänner. Så himla kul att träffa henne! Dem hade haft en väldigt händelserik dag igår och till och med blivit intervjuade av bland annat ABC7, mer får ni gå in och läsa på hennes grymma blogg.
 
Vi tog en lunch i solen innan det var dags att säga hejdå för denna gången, förhoppningsvis ses vi snart igen! Var så himla glad när jag gick därifrån, riktigt goa tjejer det där!

Äta en fortune cookie [x]

Ännu en sak att bocka för på bucket listan. Min första fortune cookie!


Lake tahoe


Friday night

Ja denna fredag blev väl inte riktigt som tänk om man säger så. Skulle med ett gäng au pairer för att kolla bio men dem bor en bit härifrån. Har aldrig heller varit där och det tar ca 40 minuter med bil, så efter mycket tvek fram och tillbaka bestämde jag mig istället för att träffa Sofie  (den danska tjejen jag träffade igår) inne i Walnut Creek för bio.
 
Körde dit och fick sedan ett sms att hon fått bensinstopp på motorvägen, stackare. Så nu sitter jag här på mitt rum istället, köpte med mig lite godis hem. Herregud, sämsta vanan. Köpa med mig godis hem och vränga i mig. Måste sluta. Kan knappt knäppa mina jeans längre och det är ju inte överdrivet kul när man varit här i 5 veckor.. Nu ska jag somna till Ensam hemma hade jag tänkt! Hoppas ni sover gott, puss!

Bubbles


Valentine's day

Morgonen började med att jag öppnade paketet mamma skickat till mig inför alla hjärtans dag. Väldigt uppskattat och bra början på valentine's day. Tog sedan en powerwalk och lite frukost innan jag började jobba, ganska skönt att börja dagen med en runda ute faktiskt, tro det eller ej!

 

Har sedan bakat äggfria cupcakes som var lika torra som grus. Julia tål som sagt inte ägg så tänkte testa att göra det utan det, var inte mycket att ha... På dagen träffade jag även en riktigt go dansk tjej inne i Walnut Creek, kommer träffas fler gånger! När jag slutat åkte jag sedan hem till Johanna och käkade sushi, perfekt slut på den här dagen. Nu blir det sömn och ska försöka rycka upp mig med bloggningen, jag som snittade 3 inlägg per dag där ett tag, hehe! Puss


Bra dag

Idag har varit en riktigt bra onsdag. Utan någon speciell anledning faktiskt. Åkte in till Walnut Creek efter att jag gjort min första lasange (blev faktiskt riktigt god) för att shoppa lite. Behöver lite bas plagg här då det är det mesta jag går runt i. Orkar liksom inte klä mig i något speciellt om dagarna.

 

Något som också är väldigt bra är att "Johannas" barn och "mina" barn är väldigt bra vänner så idag träffades vi alla på Starbucks för en fika. Imorgon är det alla ♡ dag! PUSS


Favorit hak

Detta är nog mitt favoritställe i Lafayette. Eller snäppet under Starbucks och Yoghurt shack i alle fall. Det är en vanlig affär men utanför finns det massor med färsk frukt. Åker alltid hit efter jag handlat på det andra stället och går runt. Har troligtvis dem godaste jordgubbarna jag någonsin smakat.

 

Tisdagen rullar på som vanligt. Har precis fått i mig en lunch och får se vad jag ska göra den sista tiden tills det är dags att hämta barnen. Solar för tillfället då vädret är strålande! Puss


Godmorgon tisdag

Äntligen har jag lyckats hitta en yoghurt som inte smakar endast socker. Har letat efter fil överallt men kan inte hitta det? Dränkte i alle fall det med kanel och bär!

 

Idag är det tisdag och dagens planer är inte så många, kanske träffar Johanna lite senare. Men innan det ska jag sticka och handla så har jag det gjort. Puss!


Grattis!

Idag fyller min lillebror 12 år. Har precis varit med och sjungt för honom genom skype och fick även se när han öppnade alla paketen, hade skickat ett jag med. Så himla fin är han och det kändes bra att vara med så mycket jag kunde. Grattis igen min bebbo, du är det finaste jag vet 

Frågor & svar

Måste man läsa på college om man är au pair i USA? Och hur mycket kostar det isåfall? (:
Ja om man ska åka som au pair måste man läsa 6 credits på college vilket tror jag är runt 80 h. Det kostar helt olika beroende på vilka kurser man väljer att gå eller vilken skola man väljer att gå på. Stanford finns ju här i San Francisco vilket är aningen dyrare men samtidigt är det en riktigt bra merit. Värdfamiljen betalar en viss summa (500 dollar säger något mig men inte helt säker) och det tror jag kan täcka det mesta om man då inte väljer att gå på någon jättedyr skola!
 
Jag är inte så insatt i detta med college än, så är inte 100 på allt! Men detta är väl ungefär vad jag vet än så länge :)
 

It's monday

Funderar på att köpa skjortan, beslutsångest..


Då var veckan igång och det känns bra! Är redo för en ny vecka som kommer att bestå av alla ♥ dag (ni anar inte hur stort det är här), skidåkning fick jag reda på igår och även lite annat smått och gott. Min värdmamma berättade för mig att vi skulle åka någonstans för skidor i helgen, kommer inte ihåg vart hon sa dock..

 

Idag ska jag in till Walnut Creek för lite shopping tänkte jag. Såg förra gången jag var där att dem hade Urban Outfitters! Trevlig kväll för er i Sverige, puss.


One month

Idag tog jag barten in till San Francisco för att möta upp 2 av mina vänner från trainingschool! Herregud vad skönt att äntligen träffa dem och få snacka av sig lite. Var precis vad jag behövde efter en helg av en del hemlängtan. Jag hittade däremot ingenting.... Förstår ni? Inte ett enda plagg! Hittade ett par senilsnören (ni vet sådana till solglasögon?), men that's it! Väldigt bra dag i alle fall och idag var det precis en månad sedan jag flög från Landvetter.
 
Vet inte riktigt vad som hände mig när jag satte mig på barten på väg hem. Fick något EXTREMT sötsug så hoppade in i bilen som var parkerad på stationen och körde till närmsta affär och köpte med mig fullt med godis. Lite allt möjligt, choklad, snören, godisfiskar osv osv. Vräkte i mig det här hemma och sen en skål med flingor också. Nu ligger jag här och vet inte vart jag ska ta vägen, så jävla mätt. Bra avslut i alle fall på denna helgen! Puss

Frozen yogurt

Kom precis innanför dörren från min hiking tur eller vad man kan kalla det. Googlade och verkade hitta ett rätt bra ställe här i närheten. Körde runt i en evighet och stannade och frågade folk och tillslut hittade jag lite stigar men det var inte mycket att ha, måste kommit fel!

 

Så åkte tillbaks till Lafayette (där jag bor) och köpte lite frozen yogurt istället, helt otroligt gott! 


Mornin'


Godmorgon hälsar jag och en vagel. Vad hände där? Aldrig haft det förr tror jag men någon gång ska vara den första. Idag är jag på bättre humör och har lite planer inför ikväll vilket jag ser fram emot! Solen lyser här så tänkte leta upp om det fanns någonstans att hikea här i närheten! 
 
Tack återigen för alla kommentarerna och svaren hittar ni under er kommentar. Tack, tack tack, ni anar inte vad det betyder! Puss

Friday night

Sådär då var snart denna fredagen förbi. Idag har det inte varit någon vidare dag och jag har varit på konstigt humör hela dagen. Sen läste jag det här inlägget och då brast det, saknar mina bröder! Har känt att allt jag vill göra är att vara hemma och ha fredagsmys. Tror att fredagarna kommer bli dem jobbigaste dagarna och saknar verkligen fredagskänslan man har hemma. Ni vet när det lagas god mat, kollar någon bra film, äter godis, ja det där kommer jag verkligen att sakna här.
 
Ser fram emot att lära känna lite fler människor här också så man får något att göra om helgerna. På söndag ska jag in till San Francisco och träffa Sofie och Frida vilket ska bli riktigt kul! Då firar vi att vi klarat en månad i USA. Puss

Update om håret

Tänkte att ni som läser min blogg verkligen längtat efter att få höra hur det blev den här gången? Nej men detta kommer troligtvis bli det sista inlägget om mitt hår. Men tänk er ändå, att jag varit hos frisören 3 gånger på mindre än vecka, vill inte veta hur mycket detta slitit på mitt hår.
 
Nu i alle fall ser jag hyfsat normal ut och även fast det blev lite blondare än tänkt så är jag helt klart nöjd! FINALLY!

Lycka

Häromdagen stod det ett stort paket utanför dörren till mig, jämte fanns även ett stort kuvert som jag vet är till alla hjärtans dag så den väntar jag lite med att öppna. Men den stora lådan slet jag upp och fick fram exakt det jag velat ha varenda dag sen jag kom hit. LÖSGODIS! Fanns både det och kinapuffarna. Helgen är fulländad.
 
Vilka föräldrar man har va. Pappa har även lagt ner mina fotbollssaker vilket jag bett honom skicka för ska kolla upp om jag kan spela fotboll här. Man ska nämligen läsa 6 credits och hur coolt hade det inte varit att spela fotboll på college här? I have to!

Denna känslan


Frissan

Igår blev jag förbannad. Satt och tänkte en stund och sen bestämde jag mig för att nej, jag tänker inte nöja mig med detta håret. Jag har betalt för att allt det orangea ska bort och så sitter jag här och har blonda och orangea slingor i håret. Jag ser inte klok ut! 
 
Så jag ringde igår till frisörsalongen och fick tid hos en annan frisör idag. 3 gången gillt? 

Las Vegas!

I'm going to Vegas baby! Idag bokade jag och Johanna en resa till Las Vegas under en helg i april för att fira hennes födelsedag. Vi körde på stort och bokade en svit på hotell Hilton! Kände att ja, det är likabra att köra all in på allt när vi väl ska dit. Herregud, Las Vegas liksom, känns så himla mäktigt!

Donuts

Imorse när jag vaknade var det första jag tänkte på donuts. Fick sånt himla sug efter det och därför var det första jag gjorde efter jag fått iväg barnen till skolan att hoppa in i bilen och köra till Johnny's donuts. Sträckan dit är i princip helt rakt fram och sen parkerade jag precis utanför, tog 3 steg in i affären, sa vad jag skulle ha, gick tillbaka dem 3 stegen in i bilen och körde hem till Johanna.

 

Detta har varit den bästa frukosten på hela veckan. Även fast bananpannkakorna faktiskt var väldigt goda slår donutsen dem med hästlängder. 


Tooth fairy

Denna dagen började väl inte på det bästa sättet. Jag och Julia hade en rejäl kamp om att flingorna var tvungen att ställas tillbaka efter att hon ätit frukost. Sådana småsaker ska det HELA tiden bråkas om. Men hörde mammas ord i bakhuvudet "du får inte ge dig, då vinner hon och får som hon vill". Så tillslut satte hon in dem efter lite gråt och skrik.

 

Annars idag har jag varit hos frissan, alltså haha, jag har aldrig varit fulare i huvudet men nu får det vara nog. Orkar inte mer. Imorgon är det redan onsdag och snart är det helg, ser fram emot en helg där jag är frisk! Puss


New bag

Fick köpt en ny väska förra veckan inne i Walnut Creek. Forever 21 levererade kan jag tala om. Men försöker att inte köpa på mig för mycket som jag vet bara kommer att ligga efter en vecka. Har letat efter en tygväska och när denna inte kostade mer än ca 4 dollar så slog jag till.

 

Nu ska jag en sväng till frissan igen, håll tummarna att det blir som jag vill för en gång skull... Puss


Banana pancake


Breakfast

Efter att ha ätit flingor nu i ungefär 2 veckor börjar jag bli aningen trött på det och därför tänkte jag testna något nytt imorse. Har läst på varenda blogg om dem här bananpannkakorna så gav det ett försök. Och dem var helt klart godkända. Tror det får bli det imorgon också!

 

Värmde lite frysta jordgubbar och skivade lite mer banan och la på. Tips tips! Imorgon är det tisdag och då är det stressdagen som gäller. Ni anar inte vad man flänger runt på alla olika aktiviteter. Nu ska jag läsa hade jag tänkt, vi hörs imorgon!


Tvättbjörn

Igår hände det något mycket märkligt här. Värdpappan kom in efter att varit ute en stund och berättade då att det varit en tvättbjörn i bilen?! Visste inte om han skämte eller inte men idag när jag skulle köra och handla så ser jag dessa fotspår, sjukt! Vi hade vädrat bilen och hade då rutorna nere en bit och då hade den väl känt lukten av en macka och tagit sig in.

 

Precis som jag taggade på instagram: only in America!


Live from Starbucks

Känner mig som en tvättäkta bloggare förtillfället. Sitter på starbucks (utomhus med solen i fejjan) med en kaffe på ena sidan och datorn i knäet. Livet. Idag har jag en bra dag och det så himla skönt för fy fan vad jag mådde i lördags. Trodde helt seriöst att jag skulle behöva åka in till läkaren. Om jag hade varit hemma hade jag legat mig i soffan där nere och upprepat "jag kommer nog dö, ja jag kommer nog dö". 
 
Men istället bet jag ihop (och skickade sms till mamma istället där stod "jag tror jag dör")  och idag är jag friiisk! Det firar jag med en fika på Starbucks! Puss
 
Om någon läser detta nu och vill skypea kan jag en timme framåt! Puss

Super bowl

Idag är det söndag och super bowl! Tanken var ju att åka in till San Francisco med Frida och Amanda men eftersom jag gått och blivit magsjuk får dagen spenderas hemma istället. Aningen bitter är jag måste jag erkänna, haha. Men nej, ibland blir det inte som man vill!
 
Idag mår jag i alle fall som en gud om man jämnför med gårdagen. Var nog längesedan jag varit så sjuk som igår. Sov i princip från klocka 15 till 08 imorse. Men min mage är fortfarnade inte helt 100 plus så vill jag inte smitta någon.
 
Är så himla sugen på svenskt godis, och det finns lite i skafferiet där nere. Men jag måste berätta något roligt. Jag tog ju med mig godis till barnen, och för några dagar sedan blev jag så SJUKT sugen på det. Så när jag var ensam hemma gick jag och åt lite av det. Och jag kunde liksom inte sluta, ja ni vet ju hur det blir när man ätit en bit. Man måste ha mer! Så när barnen skulle ta varsin bit för någon dag sedan sa Alex, "No, this isn't mine, I had soooo much more". Och så letade han i en evighet efter sitt godis, haha. Där stod jag jämte och kände mig dum! 

Maginfluensa

Detta skrev jag igår innan jag gick och la mig:
Häromnatten vaknade jag av att Julia spydde och för några minuter sedan hörde jag någon komma springandes utanför och in på toan. Det var Alex som spydde han med. Jag är LIVRÄDD för att få något så dränker mina händer i handsprit i princip hela tiden. Känner mig så elak för tycker verkligen synd om barnen men samtidigt vill jag inte riktigt närma mig i och med att jag verkligen inte vill bli smittad.
 
Nu ska jag släcka ner och sova, godmorgon ♡
 
Idag:
Kommer inte ihåg senaste gången jag mådde såhär dåligt. Kommer inte heller ihåg senaste gången jag tyckte så synd om mig som jag gör idag. Nu gick alla planer inför helgen i kras och istället blir det filmer! Puss

The hair

Glömde ju berätta om håret. Så fort jag får för mig något måste det hända NU. Jag försöker ha mer tålamod men det går ju bara inte ibland. Som idag. Hade ingenting att göra och frågade Johanna om hon visste någon bra frisör i närheten. Fanns en ca 10 minuter härifrån så ringde dit och hade tid en kvart senare.
 
Berättade att jag ville ha bort det orangea och allt verkade skitbra, tills jag kom hem. Still orange! Så ska ringa tillbaka imorgon och be dem göra om det. Såhär är det alltid med mig och det finns väl inte mycket mer att göra än att flabba åt det. Det är inte lika oranget som innan men jag ville verkligen bort med ALLT! Jaja, slut tjatat om håret, nu vet ni hur läget är i alle fall! Hoppas ni haft en rolig fredagskväll. Själv längtar jag ihjäl mig tills söndag då det blir San Francisco med Amanda och Frida! Puss

Friday people!

Lite bilder på vad jag käkat senaste tiden, byxorna känns redan tajtare...
Hej mina babes! Idag är det freeedag vilket är otroligt skönt. Däremot verkar det inte vara lika big deal som hemma. Sa förra veckan typ att "Woho kids, idag är det fredag!", svaret jag fick var ungefär "Yes, I know, sooo?". Inte som hemma då det är fredagsmys för hela slanten. Saknar redan det.
 
Ikväll gjorde jag kyckling och rotfrukter i ugnen. Hade hoppats att det skulle vara uppskattat men Julia började istället gråta på grund av att hon inte ville ha det.. Föräldrarna verkade tycka om det i alle fall! Efter maten har vi kollat film och nu är jag som en klubbad säl, thank god it's friday!

Spontan tripp


Operation bronde

Nej nu känns det inte som jag står ut en minut till med mitt hår! För er som inte hört historien kan jag dra den lite snabbt. Jag ville göra ombre så gjorde det hos frisören och det blev förfärligt, så fick gå och fixa det hos frissan igen och tog då en avfärgning. Därav min märkliga orangeliknande ombre hårfärg. FÖRSKRÄCKLIGT!
 
Får ta tag i detta snarast, är sugen på att bli ljusare i huvudet, men fortfarande ha lite skiftningar i mörkare toner!

Sunny day

 
Lyssnade alltid på denna låten innan, hela trains senaste album är grymt, check it out! 
Ja vad var det jag sa, upp ner, upp ner går det! Försöker att inte tänka så mycket över huvudtaget men tyvärr är jag en sån person som är väldigt bra på att analysera saker. Fick en släng av hemlängtan ikväll och så fort jag börjar känna det börjar jag tänka vilket leder till mer hemlängtan. Ond cirkel det där!
 
Som tur vet jag ju att det försvinner och sen plötsligt vill jag ju absolut inte hem. Ja, det går fram och tillbaka helt enkelt. Idag har jag träffat en tjej som heter Vivien och kommer från Tyskland. Mötte upp henne inne i Walnut Creek och satte oss på Cheesecake Factory. Sen blev det en sväng inne på Forever 21 innan det var dags att åka hemåt. Väldigt härlig tjej så vi lär nog träffas fler gånger! Nu ska jag kolla igenom dagens flöde från facebook! Puss

RSS 2.0