Monday

Och då var måndagen över! Jobbade till fem och då åkte jag till Michaels, ett ställe i Pleasant Hill som har oändligt med scrapbook saker. Köpte på mig lite allt möjligt så sitter och fixar med bilderna nu. Blir nog bra!
 
Imorgon är det tisdag och vill bara att veckan ska gå snabbt så Mary, Agge och Lollen ska komma hem från Hawaii. Puss
 

Blir så trött....

Saknar mina bruds!
Alltså jag blir så trött på mig själv ibland. Av en slump tänkte jag kolla mina biljetter till New York och ser att jag bokat am istället för pm. Vilken jävla nöt. Så flyger alltså på natten istället för på dagen som jag trodde... Jaja inte mycket att göra åt!
 
Har haft en bra söndag. Hängt med Sanna och sen har jag varit med värdfamiljen. Spelat fotboll och kort, sen åt vi utomhus, väldigt bra kväll. Imorgon är det måndag och känner mig inte alls redo för en jobbvecka. Ledig helgen dock vilket är gött! Satt förresten och zappade precis på tv:en, då visar dem Irene Huss? Hade textat det på engelska. Får en skön söndagskänsla av att ha på det i bakgrunden. Puss

Saturday

Hejhej! Kom precis hem från en barbecue. Riktigt kul kväll! Igår skulle vi ju på baseballmatchen... Didn't happen! Satt på barten påväg in och kom på att Justin Timberlake och Jay Z hade konsert här i San Francisco. Så kollade upp biljetterna på barten och eftersom den började ca 30 mintuer senare kostade dem 25 dollar var. Så 45 minuter senare stod vi och hoppade inne i Candlestickpark! Spontant är bäst.
 
Idag har det blivit sushilunch med Sanna sen barbecue som sagt... Blev en tidig kväll och nu ligger jag och kollar Vänner. Hade glömt bort hur bra den serien är alltså! Imorgon ska jag träffa Maja, en tjej jag spelade fotboll med innan som har flyttat till Berkeley (ligger här i närheten) för att jobba som au pair. Puss

Längtar

Och en till grej har jag missat att berätta! Pappa, Filip och Adam har bokat resa hit nu. Dem kommer att komma i slutet på oktober och då vara här över min 20-års dag! Känns skönt att ha saker att se fram emot under hösten :)

NEW YORK!

Har ju glömt att berätta för er! Antar att dem flesta som läser här känner mig och redan vet om det men kan berätta ändå. Häromdagen bokade jag en resa till New York för att möta upp Malin!! Åker om ungefär 3 veckor vilket är helt sjukt.
 
Var ju i New York i januari när jag var på trainingschool men kan väl inte direkt säga att jag hann uppleva staden. Ska shoppa extremt mycket (tror jag ska åka dit med i princip tom resväska), äta gott och njuta av att hänga med Malin! 

Hair

Två bilder från min och Malins dagstur till Napa! Hennes hår? Så fint! Kom precis hem från en kväll med Sanna. Blev lite froyo och shopping och smed planer inför imorgon. 
 
Igår åkte jag med Lollen till flygplatsen och träffade Mariette och Agneta!!! Den känslan när man träffar människor man inte träffat på så länge är verkligen oslagbar. Går inte att förklara riktigt. Hann bara träffas i ca 30 minuter innan jag var tvungen att ta barten tillbaka men bara kul att se dem igen. Dem åkte vidare mot Hawaii och jag tillbaks till Lafayette. Ser fram emot nästa vecka när jag får lite mer tid med dem. Imorgon vankas Giants match (igen... jag vet! Var där i tisdags också men det är så sjukt kul!) och sen utgång förhoppningsvis! PUSS

Videoblogg

Som den grymma videobloggaren jag är bjussar jag nu på en liten video från LA!  


Weekend

Blev en bra helg! I lördags hängde vi lite hos Lollen då min värdfamilj var där för att fira min värdmamma. Käkade tårta och snackade lite innan vi åkte till Concord som ligger 20 minuter härifrån. Det var där drive-in bion var! Hade med oss kuddar och täcke och satt och kollade i baksätet på bion. Bättre lördagskväll!
 
Idag fixade vi lite drinkar och satte oss vi poolen innan mitt au pair möte. Sanna och Lollen följde med vilket gjorde det hela mycket roligare. Nu sitter jag och letar hotell i NY, behöver alla tips jag kan få så ni som har kan ju dela med er! Imorgon är det måndag och ännu en vecka drar igång, sen på onsdag får jag träffa Mary och Agge som kommer hit!!! Puss

Drive-in bio


Rebus till dig Malin J


Florida part 2


Update

Hej babes! Nu har jag en liten stund att uppdatera er. Igår träffade jag ett gäng tjejer på CCF för middag. Bland anant Lise som åker på sin resemånad idag.. Sjukt kul kommer dem att få men kommer att bli tomt här.
 
Idag har jag jobbat och fixat klart min värdmammas födelsedagspresent. Tog ett bra tag att komma på vad jag skulle ge henne men med Lollen och mammas hjälp så blir det lite olika saker som choklad, lemonad (tänkte köpt en flaska vin men går ju inte här...), tidning, handkräm osv. Slår in det i cellofan så blir det nog bra. Jobbar kväll/natt ikväll. Har precis lagt dem och kvällen har gått riktigt bra. Vi har blivit helt beroende av att spela kort så det är allt vi gör nu förtiden. Snart kommer Lollen! Puss

Tomt

Känns riktigt tomt utan Malin här.. Kom precis hem från bion med Lovisa och Sanna. Vi såg Grown ups 2, helt okej men ingen direkt handling. Såg The Heat häromdagen och den däremot är riktigt sevärd.
 
Annars dååå... Sommaren går bra förutom att dem flesta av mina kompis här åker. Mindre roligt men det är ju en del av au pair livet. Ska försöka få upp lite bilder från när Malin var här. Glömde ju förresten min systemkamera hemma när vi åkte till LA.... Eller hela min handväska. Hur man nu lyckas med det? Som tur låg plånkan i bilen. PUZZ

Florida part 1

 

Jag lever!

Hääääj! Long time no see. Har precis lämnat av Malin vid flyget... Så himla sorgligt att se henne gå genom säkerhetskontrollen och veta att man inte ses förrän om 6 månader. Alldeles för lång tid att vara utan varandra egentligen, men inte mycket att göra åt.
 
Vi har i alle fall haft det riktigt bra! Har sjukt mycket bilder att lägga upp, från Florida också, så tar lite i taget :) PUSS

LA part 2


Giants


LA part 1


Onsdag

Kan inte fatta att jag har både Lollen och Malin här just nu. Grymt är det! Idag har vi planerat helgen lite och det lutar mot en roadtrip till LA. Kollade hostel och sånt där och ska troligtvis boka det imorgon. Annars har vi hängt vid poolen idag allihopa och sen åkte vi in till Walnut Creek för shopping och froyo.

 

Malin har redan somnat här jämte mig så ska försöka sova jag med! Puss


Hon är här!


RSS 2.0