Poolparty

Lite bilder från min lördag! Det var ju poolfest hos Johanna vilket var väldigt lyckat.

Just nu är jag helt slut. Har inte kunnat somna dem senaste nätterna och när jag väl gjort det (framåt 1-2) har jag vaknat hela tiden. Konstigt för sömnen är något jag annars här aldrig haft några problem med. Får hoppas det vänder!
 
Ikväll har jag hängt med Lise! Vi köpte med oss lite mat och frukt och åkte till utsikten som finns här i närheten. Kollade solnedgången och man ser även San Francisco därifrån! Väldigt mysig kväll :) Puss

Söndag

I söndags blev det som sagt en roadtrip till Santa Cruz med mina bruds från trainingschool. Började morgonen med att hyra bil på SFO. Hyrde på FOX, så tips för er som inte är 21 eller över, kan ju vara lite problem annars. Men det gick bra och bil fick vi. Sa att vi ville ha den billigaste så hade inte räknat med något vrålåk direkt men fick en riktigt bra bil!
 
Däremot hände det en sån sjuk obehaglig sak när vi körde. Jag körde första sträckan och när vi kör på motorvägen så börjar en bil framför mig sakta in. Då saktar jag också in och slänger automatiskt en blick i backspegeln. Då ser jag en bil komma i alldeles för hög hastighet mot oss och tänker att den kommer aldrig hinna att stanna. Då väjar den istället och kör på vägrenen för att sedan börja snurra runt, inte volta utan så att bilens nos är åt fel håll på motorvägen. Jag fick inte fram ett ord. Som tur hände inget utan bilarna bakom den hann stanna men det var så fruktansvärt att se. Jag kunde inte köra mer sen för var helt skräckslagen. Där märker man hur viktigt det är att hålla avstånd till den framför och inte köra för fort alltså. 
 
I alle fall! Efter denna händelse kändes fallskärmshoppning som ingenting, haha. Nej men fram kom vi och det läskigaste var precis när man skulle hoppa ut, och man satt med benen ut ur planet. Grym känsla däremot! Puss

Memorial day

HÄJ!!! (någon som lyssnar på Alex & Sigges podcast?). Här ligger jag i sängen och posar. Ska någon gång visa er hur 95 % av mina bilder ser ut på mig som jag har på photo booth. Just nu är jag inne på att ta bilder när jag vilar på min dubbelhaka. Kan ligga och skratta åt det här själv i mitt rum.
 
Kom precis hem från en runda på reservatet. Känns riktigt skönt att vara igång med träningen igen måste jag säga. Mår bättre när jag rör lite på mig :) Puss

This weekend

Vilken helg detta blev alltså. I fredags hängde Lise med mig och kollade Alex baseball innan vi hämtade upp April och Guilia för en tripp in till Walnut Creek. Började kvällen på en italiensk restaurang och avslutade den i biosalongen och såg Hangover part 3. Väldigt bra fredagskväll!
 
Igår (lördag) blev det poolparty och innan dess hämtade jag upp min favorit Emma på barten. Den lyckan av att se henne alltså! Blev helt varm inombords när jag såg henne komma ut från barten. Hon fick en snabb rundtur här i Lafayette och fick även se mitt place innan vi drog oss till Johanna som hade poolparty!
 
Och idag då blev det som sagt Santa Cruz och fallskärmshoppning! Livet har varit rättvist denna helgen helt enkelt. Bilder kommer!

Fallskärm

WE FREAKIN' DID IT! Här har ni bilderna som killen jag hoppade med tog, har mer att bjuda på där det även finns på Amanda och Frida som var med. Hyrde bil, roadtripade ner till Santa Cruz och kastade oss ut genom ett plan. Något av det sjukaste jag gjort!

Återförening


College

Hellu! Har precis skypeat med Malin. Alltid lika roligt! Just nu sitter jag och kollar på college. Har ju inte tagit tag i mina credits än men nu så. Blir nog en weekendkurs i Washington så får jag träffa Cillan också. Sen såg jag att det fanns en fotbollskurs i höst som troligtvis kan passa mitt schema. Har mejlat min LCC om det så får se vad hon svarar.
 
Funderar på en sväng in till San Francisco imorgon på dagen, detta shoppingsug jag har behövs stillas!

LA besök

Godkväll/gomöröön! Lite pics från min LA tripp såhär på kvällskvisten tänkte jag. Emma ska nämligen besöka San Francisco under helgen, woho! Vilken jävla helg detta kommer bli. Övertaggad redan. 
 
Annars är veckans planer som det brukar se ut. Kan inte förstå att Lollen kommer om bara 11 dagar. Sen 20 dagar efter det drar jag till Florida och samma dag som jag landar här i San Fran sen, landar även Malin! Kommer ju bli helt okej månader dem jag har framför mig alltså. Puss

Frågor & svar del 2

Tycker du det är något jag/alla borde göra? 
Om det är något man vill göra så absolut! Man ska väl känna sig beredd på att vara borta ett helt år och så men samtidigt så tycker jag man absolut ska testa om man är sugen. Annars är det ju faktiskt att bara att åka hem om man känner att det inte är rätt sak för en. Man vet ju inte förrän man testat.
 
Det bästa är väl också om man gillar att umgås med barn :)

Är det nice i San Fransico, du tröttnar inte? 
Jag tycker det är riktigt nice! Här finns så mycket att se/göra så än har jag verkligen inte tröttnat. Känns som jag precis har börjat lära mig den efter 4 månader. Hittar liksom fortfarande nya restauranger och caféer bara här i Lafayette så själva staden San Francisco finns det sååå mycket mer att se. Känner att jag tycker om staden mer och mer för varje gång jag är där. 

Vad tror du om Florida, att vara Au Pair där? 
Sjukt kul! Jag älskar verkligen Florida sen vi var där. Man ska nog däremot inte fokusera för mycket på vart man vill vara utan i slutändan är det verkligen familjen som spelar största roll. Promise! 

Blir man som familjemedlem eller tjänstefolk? 
Det beror på helt klart vilken familj man är i. Det är en svår grej egentligen i och med att man jobbar för familjen, samtidigt som man ska vara en i den liksom. Men när man är off är man ju helt klart mer en i familjen! 

Är det dyrt att vara det, behöver man spara mycket innan? 
Jag har kompisar som inte hade några sparade pengar direkt innan dem åkte och det funkar mer än bra! Själva kostnaden innan att bli au pair hamnade väl för mig på runt 10-15000 tror jag. Programavgift, läkarundersökning, internationellt körkort, visum osv osv. Sen tillkommer en del då man exempelvis ska ta sig till Stockholm för att fixa visumet osv. Men som sagt behöver man inte ha så jättemycket sparat innan man drar :) Jag sparade en del vilket jag tycker är gött då jag är värdelös på att spara pengar här. Alltså det går inte för mig. Så för min del känns det skönt att jag inte behöver spara pengar till min resemånad under tiden jag är här för jag hade nog inte fixat det. Medan andra klarar det galant! 
 
Om du vetat hur det var innan, hade du gjort det då? 
Alltså när jag tänker på mina 3 eller 2 första månaderna här hade jag inte velat göra om dem. Men nu i efterhand hade jag heller aldrig velat ha dem ogjorda. Svårt alltså men jag tror jag hade det. Bra fråga bruden!

Har du mest kul eller är det mest tråkigt/jobbigt, med asgrymma stunder däremellan? 
Det är sjukt mycket upp och ner, HELA tiden. Ibland är jag så lycklig så jag nästan börjar gråta när jag exempelvis sitter i bilen med hög musik, det är fredag, soligt osv. Medan sen kommer stunder då jag hade gjort vad som helst för att vara hemma. Men sen när jag ibland när jag ser det som ett jobb tänker jag ändå att jag har det bra. Att ha vattenkrig, sitta och måla, spela basket osv är ändå rätt gött!
 
Vill ändå inte få det att låta som allt är skitkul, för det är det inte. Saknar att till exempel att kunna prioritera mig själv först, slippa anpassa sig så pass mycket och inte behöver tänka på så många andra innan jag ska göra vissa saker.

Kommer du vilja hem efter ditt år eller vill du stanna kvar? 
Jag kommer nog känna mig färdig med detta jobbet och vilja åka hem.

Går tiden fort eller känns det som att du vart iväg i snart ett halvår? 
Snackar precis med min kompis Ida på facebook och hon skrev "tiden går jättelångsamt men samtidigt jättesnabbt" och det är verkligen sant. Känns som det var en evighet sedan jag var inne i San Francisco för första gången, samtidigt som det bara var 4 månader sen. 

Blir det inte jobbigt att säga till barnen vad som är ok och inte? 
Nej det kommer ganska naturligt faktiskt. Jag har däremot rätt "gamla" barn så dem vet redan vad som är okej och inte okej med det mesta, men dem testar ju fortfarande gränser och sådär. 
 
Räcker det att man passat barn som barnvakt privat eller behövs det typ riktigt jobb med barn?
Nej privat funkar också, jag fick ju in många timmar på grund av att jag passat min lillebror till exempel. Man måste bara ha en kontaktperson angående det, som med min lillebror var mina föräldrar det. Sen hade jag även praoat på ett dagis, då var en av fröknarna där kontaktperson.
 
Hur mycket får man i lön varje vecka? Brukar det räcka eller behöver man mer pengar än vad lönen ger? :)
200 dollar vilket är ca 1300 tror jag. Det räcker oftast tycker jag, eller i slutet av veckan kan jag ha det rätt jobbigt, haha. Nej men det funkar absolut!

Tuesday

HEJ! Tisdag och veckan är igång, gött. Träffade Johanna för en sushilunch precis. Hon kom hem från Hawaii igår så det var roligt att träffa henne igen. Snart ska jag hämta barnen sen blir det fläng resten av dagen som vanligt på tisdagar.

 

Nu har vi förresten bokat fallskärmshoppningen! Så på söndag blir det en roadtrip till Santa Cruz för att hoppa. Kul med något att se fram emot! Puss


Frågor & svar del 1

Fick en hel del frågor av Cissi, skitkul då jag tycker det är jätteroligt att svara på. Tänkte att vi kör i 2 omgångar, here we go, första!
 
Vad är det bästa med att vara Au Pair? 
Helt klart att upptäcka USA och att träffa så mycket folk. Det är ju inte jätte vanligt att man lär känna så pass mycket nya vänner på en gång men jag känner verkligen att denna resa lätt är värd att göra med tanke på vilka fina vänner jag träffat. Det bästa är nog också att jag känner redan nu (efter bara 4 månader) att jag växt i mig själv. 

Vad är det sämsta med att vara Au Pair? 
Det jobbigaste tycker jag är att bo på sitt jobb. Ibland kan jag känna när jag slutat att jag bara måste ut ur huset för att rensa skallen, eller få känna att jag verkligen är "off". Något jag även tycker kan vara jobbigt är att man hela tiden måste vara trevlig. Hemma om man har en dålig dag behöver man inte känna sig tvungen att svara glatt eller trevligt, medan jag här inte direkt känner att jag kan svara kort om dem frågar mig något.

Känner du att det är värt det? 
Yes! Vissa dagar tycker jag inte att det är det, medan andra att det lätt är värt det. Men nu när jag ser tillbaka på den tiden jag hittills har varit här så tycker jag det.

Är det något som är jobbigt eller svårt? 
Början tycker jag var jobbig när man inte hade någon relation med barnen, eller visste hur dem funkade riktigt. Nu känner jag att jag mer och mer kan vara mig själv när jag jobbar för att jag har fått en relation med dem. Sen saker som att jag har växt upp på ett annorlunda sätt var lite krångligt i början också, men sånt vänjer man sig vid!
 
Orkar man vara borta i ett år från familj och vänner? 
Ibland tvivlar jag alltså, haha. Men försöker tänka att man är lyckligt lottad som har något att längta efter. Jag hade verkligen ställt in mig på att det skulle vara tufft men det är verkligen jobbigt. Att skypea med mamma och inte höra varannat ord, eller att få en bild på att lillebror växt om farmor, eller inte kunna vara hemma och hjälpa till när någon behöver en. Ja, ni förstår! Men samtidigt finns dem ju kvar när man kommer hem :)

Genom vilken sida blev du Au Pair? 
Culture Care. Om jag hade gjort om min ansökan nu hade jag lätt gjort mig medlem på alla sidor för att ha störst möjlighet till att få så bra familj som möjligt.

Krävs det något speciellt för att bli det? 
Ett visst antal barnpassningstimmar, pinsamt att jag inte alls kommer ihåg hur många det var nu. 100? Sen körkort, godkända gymnasiebetyg, prickfri i registret, ja det tror jag är det!

Får man lätt nya vänner? 
Ja, bara man försöker lite så går det rätt lätt! Alla au pairer är ju i samma sits liksom :)
 
Har du någon svensk där att snacka med? 
Absolut! Mina flesta kompisar är svenskar.

Hur mycket fritid får du i snitt om veckan? 
Oj jag vet inte riktigt. Är ledig på dagarna när dem är i skolan, sen på kvällarna brukar jag jobba till runt 7-9. På helgerna är jag ledig varje söndag och stora delar av lördagen. Men är minst ledig en hel helg i månaden.
 

New love

Mitt shoppingsug slutar inte alltså. Bestämde mig denna helg för att det var okej att använda sparkontot att shoppa på. Som tur är i princip det ända jag hittade denna kjol. Fick med mig två armband och en parfym också förresten, men i klädväg var det kjolen/shortsen det ända. Är ju egentligen shorts men ser ut som en kjol framifrån och har sett den lite överallt och varit sugen på en!
 
Det blev en sväng in till San Francisco idag med Martine och Felicia. Vi åkte till Dolorespark för picknick med några andra. Väldigt mysig söndag har det varit, och är nu redo för en ny vecka. Puss

Hellu

Godmorgon på er! Hoppas ni inte vaknar för bakis idag. Har hängt hos Lise med Martine och Felicia ikväll. Var däremot jättetrött så drog mig rätt tidigt, kom hem, borstade tänderna och nu är jag jättepigg. Varför är det alltid så?
 
Imorgon blir det en tripp in till San Fran för picknick. Helgerna alltså, finns inget bättre! Puss

Lördag

Äntligen kan jag logga in via datorn! Lite bilder från en lunch i veckan med Lise och April. Gick till Lafayettes godaste pizzeria. Idag har jag haft au pair möte där vi lärde oss om livräddning och lite senare ska jag hem till Lise.

 

Jobbade lite imorse också. Eller känns konstigt att säga att man jobbar när man springer runt i trädgården med "pistoler" som skjuter sånna mjuka pilar och smyger runt. Just nu vandrar jag runt lite i Walnut Creek och är så jävla sugen på att spendera pengar. Plånkan är överlycklig att jag inte hittar något men är så shoppingsugen alltså...


Längtar


Brunett

Igår fick jag lite panik på mitt hår så köpte hem färg för att få bort det orangea (som jag kämpat med i ett halvår typ). Blev däremot inte alls bra så idag fick det bli en tripp till frisören som styrde upp det ordentligt. ÄNTLIGEN känner jag mig nöjd med mitt hår. Har inte varit det sen jag försökte mig på en ombre, haha.

 

Fredagen har varit bra i alle fall! Blev som sagt en tripp till frisören, sen in till Walnut Creek för att köpa parfym, hem och ha birthday partaj för Alex och ikväll har jag hängt i Walnut Creek med min danska Sofie, go tjej det där alltså. Hörs imorgon! Puss


Surprise

Idag knackade det på dörren och detta paketet låg utanför! Blev grymt överraskad över att det var något till mig och så himla glad. Det var Issen som hade skickat! Hur jävla snällt är inte detta då? Ni bör kika in på hennes blogg förresten, den hittar ni här. Hon åker nämligen också som au pair, i juni och till Boston!

 

Det är inte konstigt att jag har hemlängtan i mellan åt för jävlar alltså vilka vänner jag har. Saknar och längtar efter er så himla mycket! 


Picknick

Idag hade Alex någon form av scoutavslutning med picknick i reservatet. Slutade efter det så Lise kom och hämtade upp mig så åkte vi in till Walnut Creek för att sätta oss och snacka på Starbucks. Har hittat ett som har öppet ända till halv tolv! Perfekt att sätta sig där och snacka av sig. 
 
Nu kom jag precis hem och imorgon är det redan torsdag. Denna vecka har gått väldigt fort! Puss

Bebbo

Tänk att jag får träffa denna gos om 38 dagar, ska pussa och krama ihjäl honom! Gahh vad jag längtar. Välkomna tillbaka förresten! Förstod inte vart ni hade tagit vägen men fick lite kommentarer om att det var bloglovin som krånglat. Trodde ni hade tröttnat på mina "Hej hej, satte mig på starbucks idag" inlägg. Haha.
 
Ja, just nu sitter jag på starbucks, haha. Igår mötte jag upp Lise och två svenska tjejer som precis kommit på retaurangen Chaos. Nu blire skypedejts! Puss

En tredjedel

Vart har ni tagit vägen? Tappat 30 läsare helt plötsligt, era jävlar, haha. Måndag idag och denna måndagen känns bättre än förra så tror denna vecka kommer rulla på bra. Idag är det bara 19 dagar kvar också tills jag möter upp Lovisa på flygplatsen. 19 dagar liksom, hur fort går inte det egentligen?

 
Idag har jag förresten varit här i exakt 4 månader. En trejdedel har alltså gått av mitt år och tiden har gått fort samtidigt som det känns som en evighet. 

Mother's day

Idag har det varit morsdag här! Hade köpt lite blommor och ett kort till min värdmamma. Morgonen började med att Julia kom in och väckte mig (halv sju.....). Hon kom in, gnuggade näsan mot min och försökte få upp mig. Så himla go. Men det var omöjligt att gå upp. Så jag sov vidare i 45 minuter innan jag gick ner och hjälpte till med frukosten.
 
Efter vi käkat pannkakor och fruktsallad så gick jag och la mig igen i några timmar. Sen packade vi väskorna och drog oss mot stranden. Vi käkade lite och sen däckade jag där också tills det var dags att åka hem i princip. Förstår inte vad det har varit med mig idag, haha. Ikväll har jag hängt hos Lise och nu kom jag precis hem och tänkte gå och lägga mig. Vart kommer denna trötthet ifrån? Puss

Barbecue

Här har ni lite bilder från min jobbdag idag. Ibland är detta jobbet riktigt gött alltså. Jag och Johanna hade som sagt barbecue och körde all in på i princip allt. Maxade med all möjlig mat och det blev riktigt bra! Det hade varit så himla varmt idag så det var perfekt att avslutade dagen med lite grille.
 
Annars idag har jag kollat när Alex spelat tennis, sen hem och spela lite Super mario och vidare för frozen yoghurt. Bra dag måste jag säga! Imorgon är det morsdag här så ska nog käka lite god brunch och sen får vi se vad som händer! Puss

Nackspärr

Munter tjej! Lördag idag då och jag är ledig på dagen, så har utnyttjat den ordentligt genom att gå upp tidigt, ut och sprungit milen, lagat en ordentlig frulle och fixat mig. Eller inte. Tog sovmorgon, har käkat lite chokladkulor och suttit vid datorn. Men sånna dagar är sköna också!
 
Igår drog jag mig till Emeryville som är en liten stad en bit bort härifrån för bio med tjejerna. Jag har aldrig förstått när mamma sagt att hon alltid somnar när hon kollar bio, hur det var möjligt. Nu vet jag! Sov största delar av hela filmen. Här i USA när man går på bio så får man inte bestämda platser utan man bara sätter sig på en plats som är ledig. Vi kom precis när den började och eftersom vi var 5 tjejer fanns det inget annat alternativ än längst fram. Fick sånt skrattanfall i början för tänk er att när det kom en text på skärmen var man tvungen att verkligen vrida huvudet för att läsa allt. Väldigt rolig kväll i varje fall!
 
Snart så ska jag åka och kolla Alex tennismatch och sen efter det hade jag tänkt ta med barnen till Yoghurt shack, känner för att hitta på något med dem! Ikväll blir det sedan som sagt barbecue. Puss

May last year

Troligtvis en av dem bästa månaderna i mitt liv! Flyttade till vårt nya hus, åkte till Turkey, valborgsfirande i Lund, fix inför bal och student, fint väder, sommar runt hörnet och häng med mina brudar. Gud vad jag saknar er!

LÖRDAG


Shopping

Drog in till Walnut Creek idag för lite shopping. Än så länge har jag inte hittat något speciellt men tänkte kika in på Forever 21 sen, brukar alltid hitta något där. Har tagit en liten paus på Starbucks och sitter och lyssnar på Alex & Sigges podcast.
 
Ikväll blir det bio! Puss

Manikyr

Sådär ja, då har jag slutat för idag! Hann även med manikyr idag med Johanna, som jag inte testat här än trots att det är så billigt. En kille gjorde det på mig och han var sur hela tiden. Bättre blev det inte när jag var klar och råkade kladda ut det och frågade om han kunde fixa det, då stog han upp och målade lite hastigt innan han hasade tillbaka till sin stol för att kolla tv.
 
Nu har jag precis fått i mig en omelett och en näve chokladkulor. Kan vara något av det godaste jag ätit och tänk er som typ vindruvor. Ni vet när man tar en, då bara äter och äter man tills det är slut typ. Så är det med dem här chokladkulorna! Sådär ja då vet ni det, imorgon är det fredag för er som inte har koll. Puss

Nails


Thursday

Kul rubriker jag kommer på! Men idag är det tåååsdag som fölket skulle sagt hemma. Eller inte riktigt kanske. Men yes, torsdag idag och FREDAG imorgon. Denna vecka har däremot gått i slowmotion och jag verkar inte vara den enda som tycker det. Men snart helg och imorgon blire bio.
 
Träffade Lise idag för en frozen yoghurt. Skulle kunna äta det till frukost, lunch och middag. Jag är förresten så otroligt glad att jag gör denna resa för vilka vänner man får genom den! Så jävla värt. Puss

Inspo


Glömde berätta!

Glömde förresten berätta vad som hände igår! Jag har ett creditcard här som jag tankar på osv. Igår frågade min värdmamma mig om jag handlat något på Niké för 400 dollar. Någon hade nämligen köpte kläder online där. Då är det någon som har använt mitt kort och handlat kläder för 2000 (!) dollar online på olika sidor.
 
Vi anar att det kan varit i en kameraaffär jag var för att hyra en kamera till familjen. Dem skrev nämligen upp kortets siffror där. Sjukt kul om jag kommit med nya Nikéskor nu, haha.

Onsdag

Woho det närmar sig helg! På lördag jobbar jag men det gör Johanna också så vi bestämde oss för att köra en barbecue tillsammans med barnen. Ska bli roligt! 

 

Annars sitter jag på Starbucks, surprise surprise. Ska bara sitta här någon timme till sen ska jag möta upp tjejen jag träffade i mataffären för en lunch. Träffade henne för en lunch för några veckor sedan och samtalet flöt på rätt bra ändå. Man vet ju aldrig när man träffar någon så helt random, om det kommer vara jättestelt eller inte, men hon var lätt att snacka med :) Puss


Tennis tournament


Måndagskväll

Här avslutade jag min måndag i. Kunde inte bli mycket bättre avslut på den här dagen. Satt här i med Johanna i 2 timmar och snackade innan det började att regna så drog mig hemåt. Måndagstradition förhoppningsvis!

 

Nu somnar jag vilken sekund som helst. Vi hörs imorgon! Puss


Liten

Är på Starbucks med Johanna och plötsligt kommer denna jätten upp jämnsides. Alltså jag tror inte ni förstår hur stor den var. Går inte att få bild på! Plus att den bara var ett år gammal så den skulle bli större? 

 

Annars känns det ok med måndag och idag fick jag ett meddelande om att Malin bokat resa hit, wohoooooo! Denna sommaren alltså. Kommer bli magisk :) Puss


Goodbye party

Efter Alex vinst på tennisen åkte vi och firade på ett ställe här i Lafayette. Dem har väldigt goda bruncher vilket passade perfekt för jag hade inte hunnit få i mig frukost. Vi drog oss sedan hemåt och jag vilade ett tag. Helt död har jag varit idag. Konstigt i och med att jag haft en lugn helg!

 

Efter en powernap hämtade Johanna upp mig och vi åkte till Hildes hejdå fest. Det tråkiga med att vara au pair är ju att det blir många hejdå. Hilde bor i Oslo vanligtvis så inte så farligt långt däremot! När jag kom hem käkade vi sushi och spelade spel och nu blir det helt klart sängen. Puss


Proud


Today

Hej babes! Idag drog jag och Lise in med barten till San Francisco för att möta upp en tjej som heter Linnéa. Hon har varit i rematch så kom till San Francisco för en månad sedan. Fick agera guider vilket är skitkul! Ser fram emot framtida besök mina vänner :)

 

Efter lite sushikäk, glass osv drog jag mig hemåt för att hänga med farmorn och barnen. Hade en väldigt mysig kväll och när vi lagt barnen satt jag och farmorn och pratade i säkert 3 h, allt från killar till musik och skönhetsideal. Go är hon! Nu ska jag kolla lite bloggar, alla börjar ju vakna till hemma! Puss


A day in San Francisco part 2


A day in San Francisco part 1


Fredagspepp


Torsdag

Lite bilder från förra sommaren.
 
Vaknade upp sjuk! Inte lika farligt som förra veckan däremot. Torsdag idag och har inga speciella planer direkt, sugen på starbucks men får se. Agneta och Mariette har även bokat resa hit nu till i sommar, ser fram emot att få visa mitt liv här och att få träffa dem :) 

Onsdagskväll

La upp denna bilden på instagram häromdagen men i brist på bilder får ni se den här också. Förstår inte riktigt hur det kunde bli så fel, haha. Eddy istället för Anni? Har hittat min favorit i alle fall, iskaffe med hasselnötssmak. Låter ju fruktansvärt äckligt men är riktigt gott. Emma tipsade mig om passion ice tea lemonade vilket också är en favorit.
 
Annars kom jag precis hem från bion med Hilde. Vi såg Big wedding vilket inte är något att rekommendera. Imorgon blir det en sväng in till San Francisco hade jag tänkt mig, får se om farmorn hänkar eller inte, hade tänkt fråga henne! Godnatt :)

Håkan Hellström

Har nu lyssnat in mig lite på hans album och denna låten alltså, en av dem bättre jag hört på länge! 

Valborg

Igår var det valborg! Blev en grym dag trots att jag blev lite deppig när jag såg alla härliga bilder hemifrån vid lunchen. Förra året var jag i Lund med ett gäng kompisar och det var troligtvis den roligaste valborgen jag varit med om. Men detta året blev bra det med! Parkhäng med sushi och jordgubbar på dagen med Lise och på kvällen träffades vi ett gäng au pairer för grille på stranden med San Francisco i bakgrunden.
 
Tog med mig kameran men när jag kom hem och skulle lägga in dem i datorn hade jag inte haft minneskortet i, så tyvärr har jag inte mycket mer att bjuda på än bilder ovan från Johannas instagram. Annars är denna vecka som de flesta andra. Eller barnens farmor är förresten här. Kan inte låta bli att flabba ibland alltså, jag vet inte riktigt vad jag får för mig ibland. När hon var påväg ner för trappan med sin resväska så säger min värdmamma "Gramma is here", varpå jag svarar "Gramma is in thaaa house", hahaha. Direkt efter jag sagt det kom jag på att det kanske inte var det bästa första intrycket.... Men men, vi klickar rätt bra faktiskt och har mycket att prata om! Puss

RSS 2.0