<3




DEM ÄR HÄR!

Kan inte fatta det alltså. Stod där vid flygplatsen och plötsligt kommer mina 3 grabbar gåendes!!!! Det är helt otroligt och jag är så glad. Vi åkte till deras hotell och sen gick vi ut och käkade innan jag åkte hem för dem var helt slut.
 
Imorgon kommer dem och hämtar upp mig och träffar värdfamiljen för första gången. Sedan blir det en tripp in till San Francisco för Alcatraz bland annat. ÄR SÅ GLAD! Uppdateringen kommer väl inte vara överdrivet bra när dem är här så ni vet :) PUSS

Tomorrow

Har bokat biljetter för oss på söndag till Alcatraz! Jag har ju inte varit där än....
 
Imorgon kommer dem, alltså jag kan inte förstå? Svävar på moln och när jag körde till Walnut Creek idag var jag tvungen att skrika till när jag tänkte på det, haha. Åkte som sagt in till Walnut Creek precis för att köpa mig ett par jeans, hittade ett par på Urban Outfitters!
 
Nu ska jag dra mig mot La Boulange (favoritställe) för en lunch med Ellen! Puss

Torsdag

Då var torsdagen över och det börjar närma sig tills pappa och brorsorna är här, IHHHH. Fattar inte det? Barnen här är också riktigt exalterade och Julia har skrivit upp på ett papper deras favoritfärg, favoritmat, favoritspel osv osv. Idag har jag haft ritkurs och sen jobbat.
 
Dem här ungarna är så roliga alltså. Idag hade dem en diaglog som jag måste berätta för den förklarar precis hur dem är, haha. Julia har fått ett trollspö som låter och lyser när man trycker på en knapp. Så ska vi gå in i en affär och Alex säger då "Använd den inte här inne för det kan störa folk", varav Julia svarar "Well... I might use it sometimes...". Haha alltså båda två ♡ ♡

Spiders

Har ju glömt berätta för er om spindlarna som attackerat mig denna och förra veckan!!! Attackera är väl att överdriva men skulle vilja jämnföra det med att bli attackerad. Jag gick från fotbollen förra veckan och plötsligt känner jag något i pannan. Försöker ta bort det men känner fortfarande det. Slår till igen och då trillar en jävla spindel ner?! Så går jag där mitt på campuset och måste vara helt lugn men vill skrika och hoppa. Tack GUD för att jag kunde hålla mig lugn.
 
Sen häromdagen ligger jag i sängen och så ser jag något krypa på täcket och mot mig, tänder och ser att det är en spindel det med, lyckas döda den direkt. Tänk er den paniken att missa den och man inte vart den befinner sig i sängen? What's up with all the spiders?

They say one man's trash is another girl's treasure

Veckan fortsätter bara bra. Hämtade upp Ellen vid 10 sen åkte vi till min fotboll. Kul att ha någon med mig! När vi gick mot bilen kom det fram en kvinna med en gratissmoothie-kupong på ett ställe som låg precis jämte så till lunch blev det en proteinsmoothie. Fick även ett kallt te som skulle förbränna kalorier (haha) nYtTigTJej. Sen åt jag en chokladbar när jag kom hem för att väga upp det, hehe.
 
Förresten! Ni som inte hört Katy Perrys nya album har verkligen gått miste om något, in och lyssna häääär. Om ni inte orkar lyssna hela kan ni lyssna en av mina favoriter här. PUSS (PS. Tänk att jag får träffa min pappa och mina bröder om 3 dagar, det är INSANE. Jag kommer dö lyckodöden när jag ser dem. DS)

Körkort

Eftersom jag är mästare på att skjuta upp saker som jag inte orkar riktigt har det tagit mig 9 månader innan jag fick körkortet. Alltså ÄNTLIGEN, haha. Klarade det i måndags och åkte och firade med IKEA mat. Nu ska jag måla naglarna, käka twix och kolla AWKWARD. Lifeeeeee.

Bra dagar



Denna vecka har varit så grym so far. I måndags klarade jag en sak jag ska visa i ett annat inlägg. Antar att 99 % av mina bloggläsare vet om det men visar er ändå. Idag åkte jag till Maja på dagen och gjorde chokladbollar och käkade lunch i Berkeley. Blir alltid lika glad av den tjejen alltså. 
 
Jobbade sedan några timmar innan jag hämtade upp min fina Ellen och vi åkte till Target. Alltså ser ni mängderna? Går inte att få med på bild allt godis, utklädningskläder, och andra saker inför Halloween som finns i affärerna. Hyllor efter hyllor med prylar. Kom hem nu och har hunnit med tvätta sminkborstar, tvätta och fixa tv:en för nu är det säsongspremiär av AWKWARD, äntligen! Puss

Go kille

Alex hade varit på scoutmeeting där dem lärt sig.... Ja vad heter det? Karva? Nej, men typ rista eller "skulptera" med en kniv. Så satt han och gjorde det när han kom hem. Så hade han en liten kloss och försökte forma en liten sköld. Så visar han bild på hur indianerna brukade göra det (bild ovan) och sen säger han: "Så sitter jag med denna, hahaha" och brister ut i ett gapflabb över sin kloss. Haha, söta unge!

Sunnnnday

Hej och godmorgon måndag för er! När ni där hemma läser detta ligger jag nog och sover så trött som jag varit den senaste tiden. Stack ut och sprang en runda och snackade sedan med min värdmamma om när pappa, Filip och Adam kommer! Ska bli så roligt alltså. Det som är så sjukt synd är att barten strejkar och min värdpappa trodde den kunde göra det 2-3 veckor till och med..... Men inget att göra åt direkt.
 
Annars då? Livet rullar på här och jag har så mycket saker jag vill köpa innan jag åker hem så tror jag nu (efter 9 månader) ska börja spara lite på mina pengar faktiskt. Har skrivit upp en lång lista med saker jag måste köpa så ska börja hålla i pengarna lite i alle fall. Är dock sjukt svårt här! Puss

Lugn helg

Ska börja med att rätta mig själv, STREJKA, haha. Jobbigt det här att skifta från amerikanska till svenska. Vet inte hur många gånger jag ibland börjar prata svenska med barnen om jag skypeat med någon hemifrån precis. Söndag och har ingenting att göra, suger. Skulle in till San Francisco vilket jag sett fram emot men bartjäveln vill ju inte sammarbeta. Blir fullständigt galen. Därför spenderas dagen på mitt rum framför datorn. Ska scrapbooka lite strax hade jag tänkt. 
 
Kan inte förstå att pappa, Adam och Filip kommer nästa helg. Längtar efter dem så mycket, galet.

Walnut Creek

Barten fortsätter att strikea.... Så alla mina planer inför helgen ser inte ut att bli av. Tråkigt men vad gör man! Jag och Sofie åkte istället till Walnut Creek och hängde runt. Tog en lunch, shoppade, snackade och sen sa vi hejdå för detta året. Hon åker hem om 3 veckor men innan dess kommer pappa, Adam och Filip så kommer inte hinna träffa henne något mer. Riktigt tråkigt.
 
Vi gick inom Worldmarket där jag fick med mig daim hem. Kostade ca 50 spänn för en påse men det är det värt, haha. Jobbar ikväll också så när barnen lagt sig tänkte jag kolla Idol och käka daim. PuzZ

Bart strike




Så var det helg! Har haft fullt upp i veckan, kombinerat med att jag varit död på kvällarna så har inte haft mycket tid för bloggning. Nu har jag lagt barnen i alle fall och kan somna vilken sekund som helst. Kultjej_93. GAH jag blir galen. Hörde precis en fluga här inne i mitt rum, så jag tog en tidning och efter jag slått efter den så var det tyst. La mig nu i sängen igen och efter ca 3 minuter hörde jag den igen?! Den jäveln spelade död. Om jag inte lyckas döda den vet jag att den kommer att väcka mig x antal gånger inatt. 
 
Imorgon skulle jag åka in till San Francisco för att träffa min danska kompis Sofie. Däremot strikear tydligen barten så vet inte om det kommer att gå... Trökigt i så fall. Tar det som det kommer :) Puss

Tisdag

Snygg kompis i en grym stad! Har jobbat klart för dagen idag och är helt slut. Igår somnade jag klockan 22 och önskar jag kunde göra det idag också. Däremot har jag en tvätt igång där nere och den måste bli klar innan jag kan sova.
 
Dagen har gått bra! Jobbade sent men dem somnade fort så det var lugnt. Fick precis reda på att det är maskerad som gäller imorgon på aupair mötet? Får rota i deras utklädningslådor och se om det finns något :) Puss

9 months

Idag firar jag 9 månader här i staterna!! Har firat det genom skriva på en uppsats på Starbucks... Ska gå en weekendkurs i San Francisco om 3 helger och då ska man skriva en uppsats på 3600 ord om sig själv. Förstod inte hur mycket det var förrän jag kände mig klar och såg att jag skrivit ca 500 ord. Så har suttit med det ett tag idag. Har också kollat när Alex spelat fotbollsmatch, och sen har jag varit ute och gått en runda. Snackade med Issen nu på kvällen också, favoritkvällssyssla. 
 
Julia kom in på mitt rum för en lite stund sedan och ville visa mig någonting där nere. Så sa hon åt mig att blunda och när jag kom ner stod hon och min värdmamma och sjöng "happy early birthday to you, happy early birthday to youuu". Alltså den ungen är så söt, haha. Hon hade skärt upp en bit av en tårta familjen hade köpt (inte till mig, haha) och satt i ljus. 
 
Efter jag käkat upp tårtan började jag packa ner lite saker som jag inte kommer att behöva här och som pappa och bröderna ska få trycka ner i sina väskor. Hehe, 3 par skor, en vinterjacka, en skylt (VEM köper en skylt?!?), ramar osv. Funderar på om jag ska istället köpa en stor resväska som dem får ta med sig. Tåls att tänka på. När jag pratade med pappa häromdagen och pratade om att dem skulle försöka packa rätt "lätt" hör jag min lillebror vråla i bakgrunden "Naaaejjjj jag ska packa as mycket, och shoppa!! Kommer inte få plats". Tack! Nej herregud detta måste varit längsta blogginlägg jag någonsin gjort i denna blogg? Kul med lite längre för omväxlingsskull. Puss

Lördag

Älskar sånna här bilder. Eller kanske inte bilderna i sig jag gillar men smarta grejer i vardagen liksom. Idag hade jag bestämt mig för att åka in till San Francisco och gå till en butik i North beach som jag hört skulle ha lösgodis. Så åkte in och tog mig dit, hittade butiken och går in och ser att dem inte alls har det..... DEN BESVIKELSEN. Frågade desperat han som jobbade där om han visste någon men han hade ingen aning. Så där var mina planer för dagen i kras typ, haha. Men ringde upp Frida  som bor inne i San Francisco och frågade om hon ville käka lunch, vilket hon ville! Mötte upp henne och vi satte oss och käkade på ett café och snackade ikapp! Bra tjej det där.
 
Nu har jag precis lagt barnen och ska sätta på Idol. Har lyckats att inte se vem som åker ut vilket har varit krångligt. Fått undvika alla sociala medier som kunnat avslöja. Puss

Ljus framtid

FRIDAY! Gött och välbehövt. Julia fyllde år i augusti och jag gav henne då en girls night out i födelsedagspresent. Har inte gjort det än så idag passade det bra. Hon fick bestämma vart vi skulle käka och göra efter. Så vi började daten på Panda Express, en snabbmatskedja som hon älskar (det älskade min plånbok också), sen gick (skoja, körde självklart) vi till Jamba Juice som har smoothies. Satte oss med våra smoothies och kollade stjärnorna och flabbade. Så himla söt, när vi skulle åka hem ville hon verkligen inte och sa "this was the best night ever". GOS!
 
Nu sitter jag här i mitt rum och tar det lugnt. JUSTE, glömde ju berätta det nästan roligaste som hände. På Panda Express får man fortunecookies. Julia började öppna sin där det stod något om att hon hade ett "kind heart". Sedan var det min tur, öppnade den och den var...... TOM! Haha. Så Julia sprang och hämtade en till, öppnade den också och den var..... tom den med, hahaha. Flabbar fortfarande. Hur ska jag tolka det? PUSS

Fun night

Halloj babes. Halloj, det måste vara den VÄRSTA hälsningsfrasen jag vet. Säg aldrig det, okej? Idag är det torsdag och dagen har varit väldigt bra måste jag säga. Började med ritningskursen (dog där efter 2 h och 20 minuter så tog mitt pick och pack och åkte hem). Sedan drog jag ut på världens längsta löprunda. Har aldrig sprungit så långt sen jag kom hit. Fort gick det inte men tog mig runt i alle fall :)

Nu ikväll var jag och Alex hemma själva vilket vi i princip aldrig är. Vi kollade i en guiness rekordbok, snackade minecraft och kickade med en kudde. Precis innan han skulle somna sa han "That was a fun night Anni. You and I". Alltså DOG vad söt han var. Nu ska jag också sova! Imorgon är det fredag, som jag längtat. Puss

Post

Något som är lika oväntat varje gång är när jag får post hit. Sanna hade skickat ett brev idag, going. Annars idag har jag lunchat med Maja. Vi åt på den indiska restaurangen här i Lafayette som har billig buffé, god mat men nästan aldrig något folk där vilket är lite synd. Alltid kul att hänga med henne :)
 
Körde barnen till lite olika aktiviteter och slutade lite tidigare idag än vanligtvis. Så nu ligger jag i sängen och gör inte mycket vettigt. Onsdag imorgon, en dag närmre till att pappa, Filip och Adam är här! Puss

Monday

Fick precis denna bild skickad från mamma. Haha, hur söt. Han ser så himla besvärad ut på något sätt? Nog snackat om Malte! Idag hämtade jag min värdfamilj på flygplatsen efter deras vistelse i New York som har varit helt galen. Modevisning och sedan få träffa Heidi Klum, privattur inne i Toys "R" us (trodde det hette toys o rush innan jag nu googlade för stavning, hahaha), Lion King, privatshow i central park zoo, osv osv! 

Rätt skönt att ha dem hemma måste jag säga, tycker det är lite läskigt att sova själv i detta huset, vet inte varför. Det ger ifrån sig ljud HELA tiden och nu har jag börjat lära mig vart allt kommer ifrån men i början var jag livrädd.  Nej nu ska jag sova :) Puss

Bilder från lördagen


Half moon bay





Igår körde jag och Maja till Half Moon Bay. Det ligger ungefär en timma härifrån. SÅ mysigt! När vi började närma oss staden såg vi massor med pumpor. Så vi körde inom och jag kan nog inte riktigt förklara vad det var men ska visa er sen när jag fört över bilderna från systemkameran :) Sedan körde vi till en restaurang min värdpappa tipsat oss om, Sam's Chowder house. Tips om någon är sugen på att åka dit, ligger precis vid havet och väldigt god mat. Vi körde all in på en varsin köttbit för 40 dollar, haha. Ibland får man unna sig :) Körde sedan hem mätta och belåtna. Grym lördag :)

Idag ska jag in till San Francisco för att träffa Linnéa! Tror det blir en sväng ut till Sausalito. Puss

Feeling better

Allt som behövdes var att komma ut ur huset och få umgås lite med någon. Träffade min danska kompis Sofie och vi hängde lite i Walnut Creek. Hon är rolig hon, berättade exempelvis om hur fint hon tyckte Yosemeti nationalpark är och förklarade det såhär: "When I saw it, I was just thinking: How the fuck did the world make this happen'?". Hahaha. 
 
Är helt slut så ska gå och lägga mig nu hade jag tänkt. Puss

Fredag

 
Idag vill jag hem. Hem hem hem hem. Vill hem och kolla idol och inte behöva göra någonting. Ca 100 dagar kvar innan jag är hemma. Och 20 dagar kvar tills pappa, Filip och Adam är här. Bara att bita ihop!
 
Nu ska jag in till Walnut Creek för lite bio :) Puss

Soon weekend

 
Hej! När ni läser detta hemma har ni antagligen vaknat upp till FREDAG. Hur gött? Tänk att man får känna den fredagskänslan en gång i veckan? Sjukt gött. Just nu sitter jag och kollar Orange is the new black. Började kolla för några timmar sedan och är fast. 
 
Ska strax köra några tjejer till deras fotbollsträning och sedan ska jag hem och inte göra mycket. Helgens planer är häng med Maja på lördag och Linnéa på söndag. Blir nog en bra helg :) Förresten, favoriten från Veronica Maggios album: Veronica Maggio – Bas gillar hörn. Puss

Onsdag

Woho jobbveckan är över! Det firade jag med lite froyo tillsammans med Ellen och en ny tjej som kommit hit. :) Sen har jag haft fotboll idag också och jag är glad att jag signade upp mig på den kursen för är riktigt gött att få ett break i vardagen och inte tänka på så mycket.
 
Imorgon är det dock ritkursen i 3 h..... Den är lagom kul. Första timmen är det rätt roligt men sen går tiden i slowmotion. Berättade jag det också att jag är den enda under 55 där? Förra gången så satt jag mig jämte en kvinna och visade vad vi gjort förra gången (hon var inte där) innan vi började. Sen började läraren att prata och frågade om någon hade något att visa upp som man ritat sen senaste gången. Då ropar hon kvinnan jämte mig "ANNI HAR", haha. Så det var bara att visa upp. Söt var hon däremot som tyckte det var så pass fint att jag skulle visa upp det :) Ha en bra dag! Puss

Haha

Borde jag ta detta som ett tecken från ovan eller bara att jag nu MÅSTE sluta kolla facebook om mornarna när jag inte vet vad jag håller på med? Somnar alltid samtidigt som jag kollar och såg att jag tydligen hade gillat detta? Haha.

Tänker ändå alltid välja dig

Alltså Veronica Maggios nya? DÖR. Ligger i min säng efter en upp och ner dag. Har varit så trött hela dagen. Sov 2 h under dagen innan jag var tvungen att hämta barnen i skolan. Dem slutar 12 varje dag denna vecka. Men imorgon är sista jobbdagen med dem innan dem åker till New York för helgen. Ska bli gött med lite egentid!
 
Igår köpte jag lakrits på IKEA (typ det enda goda godiset dem har där) och jag mår så illa nu så det är otroligt. Att ENDAST äta lakrits blir efter ett tag för mycket alltså. Hoppas ni får en bra dag där hemma :) Puss

Helg <3

 
Eftersom mitt internet knappt existerar här uppe så får det bara bli dessa bilder för ikväll. Igår åkte vi i alle fall till Golden Gate park och stod i kö ungefär 2 h innan vi kom in. SÅ kul var det. One Republic var dem jag sett fram emot mest och dem levde upp till förväntningarna :) Efter konserterna blev det käk inne i stan innan jag somnade gött här hemma, extremt trött är jag ju nu för tiden. Vet inte vad som händer.
 
Ikväll kom Ellen och hämtade mig sen åkte vi till IKEA för kvällsmat. Köpte även på mig 3 påsar med lakrits! Imorgon (eller ja, idag för dem flesta av er) är det oktober. Prick en månad till min 20-års dag! Puss

RSS 2.0