This is it!


Då mitt au pair liv är förbi så tänkte jag tacka för mig :) Himla kul med alla som följt mig här! Känner att det är dags för mig att sluta blogga nu men om någon har någon fråga om au pair livet eller liknande så är det bara att skicka ett mejl :) 

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore"Long time no seeHar inte dött, lovar! Har varit SJUKT upptagen. Not. Gör inte mycket om dagarna alltså men just nu känns det okej faktiskt :) Söker jobb, hänger med vänner när dem är lediga och kollar PLL (beroende!). 

Förra fredagen tog Lollen, Tilda och Malin med mig till Göteborg för shopping, mat och Veronica Maggio. Sån grym kväll! Tack igen <3

Idag fyllde Adam tonåring så vi har varit och bowlat nu på kvällen sen åkte vi till wild west för mat. Allt var bra förutom att mamma fick en stor bit av en kökskniv i sin mat (och in i munnen). Men ingen skada skedd. Nu ska jag föröka sova för 83747 gången. Har ju sån jävla restless legs som DÖDAR mig. Hur trött jag än är kan jag inte sova för det liksom kryper inne i benen. Värsta känsla. Puss


Sjuk

Min kropp klarar inte två dagar i rad med utgång längre... Har feber och halsont. Vaknade i alle fall imorse hyfsat frisk och hoppade in i Malins bil för att åka på en överraskning som Lollen och Malin styrt upp. Snacka om att mina kompisar skämmer bort mig! 

Dem bjöd mig på brunch på Scandic. Satt där i runt 3 h och pratade och åt. Så snällt av dem <3 Efter brunchen åkte vi till eurostop och tyvärr kröp febern fram så resten av dagen har spenderats sovandes och filmtittande med Adam och pappa. Mamma har tipsat om En oväntad vänskap sen hon sett den men har inte blivit av, förrän idag. En av dem bästa filmerna jag sett. 

Helgen har varit grym i varje fall :) Puss

Jackoman
VSHar ju inte så mycket att göra om dagarna nuförtiden så försöker vara lite kreativ och inte bara slöa. Går sådär, haha. Men fått upp lite saker på mitt rum från USA. Köpte även en San Francisco registreringsskylt som jag fått upp :)

Igår blev det första utgången hemma. SÅ kul. Körde vilket är gött då vi ska till IKEA idag. Puzz

RSS 2.0